Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Portugese tegels

Filter op ruimte

Keramische Portugese tegels

Portugese tegels zorgen voor een prachtige antieke stijl. Er is veel keus: er zijn veel unieke motieven. De tegels zijn zowel op de wand als op de vloer toe te passen en het gebruiksgemak van de tegels is groot. Op zoek naar inspiratie? Kom bij ons langs en kijk hoe de tegels toe te passen zijn op verschillende manieren. De tegels zijn grotendeels uit voorraad leverbaar.

BeZOEK ONZE showroom

Portugese vloertegels & Portugese wandtegels

Met de tegels krijgt uu een warme en vrolijke sfeer in huis. Plaats de tegels bijvoorbeeld in de hal, waarmee u meteen zorgt voor een warm welkom. De tegels kunnen prachtig worden gecombineerd met verschillende patronen en kleuren. Zo kunt u een unieke tegelvloer realiseren die volledig past bij uw smaak. Ook het plaatsen van de tegel op de wand is weer helemaal trendy. Met de tegels kan een wand er echt uitspringen en zorgen voor een prachtig effect.

In de keuken

In de keuken kunnen de tegels er echt uitspringen, denk aan het plaatsen van de tegels op de achterwand van de keuken of als portugese tegelvloer. Met de bijzondere kleuren, decoratieve bewerkingen en unieke (bloemen) motieven creëert u een levendige uitstraling.

Een groot onderhoudsgemak

Het voordeel van Portugese tegels keramisch is het onderhoudsgemak, de tegel kan makkelijk worden schoongehouden en is niet gevoelig voor krassen of vlekken. De Portugese tegel is in veel motieven en in een kleurrijk aanbod beschikbaar. Ook zijn er verschillende afmetingen en verschillende vormen. 

Portugese tegels 10x10

Tegenwoordig zien we de portugese tegels 10x10 het meest terug in onze collectie. Maar ook 20x20 cm is een bekende maatvoering. Keramische Portugese (Look) tegels zijn machinaal vervaardigd en voorzien van diverse prints. Hierdoor bieden wij u een zeer uitgebreid aanbod. De prints worden gemaakt met de nieuwste ontwerptechnieken die ervoor zorgen dat de uitstraling niet of nauwelijks te onderscheiden is van een echte Portugese cementtegel. De keramische tegeltjes zijn kleur- en maatvast. 

U bent van harte welkom om de verschillende soorten te bekijken in onze showroom, wij helpen u graag!

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. orsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek.

Over steenbergen