Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Titel project

Tegels kopen bij Steenbergen Wand- en vloertegels

Wilt u tegels kopen voor de perfecte vloer in huis? Of is uw badkamermuur nodig aan vervanging toe? Tegels bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in een woning, dat weten wij als geen ander. Daarom heeft u bij ons keuze uit een zeer uitgebreid assortiment tegels in onze grote showroom in De Klomp (bij Ede/Veenendaal). U bent van harte welkom om ons aanbod te bekijken.

Kom langs in onze showroom

In onze showroom vind u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf.  In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen