Margres

Margres tegels komen uit Portugal. Margres is in Portugel marktleider op het gebied van tegels op de vloer. Ook was het één van de eerste fabrikanten die onverglaasde porcelanato tegels ging produceren. Margres is gespecialiseerd in onverglaasde porcelanato vloertegels, van kleinformaat tot grootformaat.

Laat u inspireren

Margres tegels

Margres is in 1982 opgericht in het Portugese Ílhavo, toen nog onder de naam Maronagres. Margres begon als een van de eerste ter wereld met de productie van keramische tegels. Margres is dan ook exclusief gespecialiseerd in het fabriceren van keramische tegels en gebruikt geen andere materialen.

Wereldwijd populair

Keramische tegels zijn zowel voor particuliere ruimtes als voor openbare ruimtes. De technische eigenschappen stammen af van het gebruik van state-of-the-art technologie. Dit zijn ruwe materialen van hoge kwaliteit en een uiterlijk dat voldoet aan de hedendaagse eisen van een architect. Door deze voordelen zijn de tegels van Margres tegels dan ook wereldwijd populair.

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen