Margres

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Margres tegels komen uit Portugal. Margres is in Portugel marktleider op het gebied van tegels op de vloer. Ook was het één van de eerste fabrikanten die onverglaasde porcelanato tegels ging produceren. Margres is gespecialiseerd in onverglaasde porcelanato vloertegels, van kleinformaat tot grootformaat.

Laat u inspireren

Margres tegels

Margres is in 1982 opgericht in het Portugese Ílhavo, toen nog onder de naam Maronagres. Margres begon als een van de eerste ter wereld met de productie van keramische tegels. Margres is dan ook exclusief gespecialiseerd in het fabriceren van keramische tegels en gebruikt geen andere materialen.

Wereldwijd populair

Keramische tegels zijn zowel voor particuliere ruimtes als voor openbare ruimtes. De technische eigenschappen stammen af van het gebruik van state-of-the-art technologie. Dit zijn ruwe materialen van hoge kwaliteit en een uiterlijk dat voldoet aan de hedendaagse eisen van een architect. Door deze voordelen zijn de tegels van Margres tegels dan ook wereldwijd populair.

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. orsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek.

Over steenbergen