Mozaïek tegels 

Mozaïek tegels kopen? Mozaïek in huis is al jaren populair en vandaag de dag zijn de tegels nog steeds erg geliefd. Uw keuken of badkamer kan hiermee een persoonlijke tint krijgen. Bepaalde onderdelen kunnen prachtig worden geaccentueerd. Wij hebben een uitgebreid en divers aanbod in onze showroom waar we u graag helpen de juiste tegel te vinden.

Bekijk ons assortiment in de showroom 

Mozaïek tegels

Mozaïek tegels kunnen toegepast worden op verschillende manieren: mozaïek vloertegels of wandtegels mozaïek. De combinatie van mozaïek en tegels is een combinatie die al eeuwenlang staat voor luxe, creativiteit en kleur. Met de tegels kunt u een vloer of wand van een bijzondere print voorzien. De tegels staan bijvoorbeeld mooi op de wand van de badkamer, of bij binnenkomst in de hal. Maar ook bij het betegelen van een nisje of bij de ombouw van uw bad zal het een prachtig effect creëren. De mogelijkheden bij mozaïek zijn eindeloos!

Mozaïek kleuren

Wij bieden een ruim assortiment van mozaïek tegels,, in verschillende kleuren en patronen. De mozaïek tegels zijn er in meer dan honderd kleuren: mozaïek tegels wit, mozaïek tegels zwart, maar ook verschillende felle kleuren. Zo is er altijd wel een mozaïek wat u aanspreekt. Wist u dat mozaïek ook een leuk effect kan geven in bijvoorbeeld de kinderkamer? Of geef uw zwembad een moderne look met de diverse gekleurde mozaïek tegels.

Mozaïek tegels en mozaïek matjes

Mozaïek is zowel in tegels als in matjes verkrijgbaar. De mozaïek tegels zijn strakker en hebben een uitstraling die wat meer modern is. Een mozaïek mat (meestal 30x30) kan in het geheel op de muur worden geplakt en nadat de voegen zijn gevuld is het niet meer van de tegels te onderscheiden. De matjes zijn over het algemeen wat duurder in aanschaf, maar zijn makkelijk toe te passen op bollingen en op andere ronde vormen zoals bijvoorbeeld een pilaar.