Coem tegels

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Coem tegels haalt de inspiratie uit de natuur om een zo natuurlijk mogelijk product te creëren. Op zoek naar tegels maar geen idee voor welk merk u moet kiezen? Coem heeft een uitgebreid aanbod, waardoor er altijd wel een tegel bij zit die past bij uw interieur wens. Er zijn verschillende texturen, maten en kleuren beschikbaar. 

Coem tegels

De tegels van Coem zijn rijk in technologie, uitstraling en schoonheid. Doordat Coem de inspiratie uit de natuur haalt, kenmerken de tegels zich door het vele gebruik van aarde en natuurtinten in combinatie met het Italiaanse gevoel voor mode en design. Ook wordt Coem geïnspireerd door eenvoudige vormen, natuurlijke oppervlakken en moderne decoraties.

Coem heeft topkwaliteit keramische tegels, waarbij de houtlook tegels niet te onderscheiden zijn van een echte houten vloer. De tegels komen rechtstreeks uit het hart van de Italiaanse keramiek industrie.

Duurzaam produceren van mooie en functionele tegels

Coem tegels staat bekend om de duurzaamheid en ecologisch ingerichte productieprocessen. Hier houden zij zich nadrukkelijk mee bezig. Coem wil kwalitatieve tegels produceren op een manier waarbij het milieu zo veel mogelijk wordt ontzien. Naast stijl en productkwaliteit staat het Italiaanse merk dus ook voor een kwalitatieve leefomgeving voor mens en dier. De porselein (Porcellanato) collecties van Coem bieden een groot scala aan wandtegels en vloertegels voor binnen én buiten.

Benieuwd naar ons aanbod Coem tegels?

Bezoek onze showroom

 

 

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. orsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek.

Over steenbergen