Coem tegels

Coem tegels haalt de inspiratie uit de natuur om een zo natuurlijk mogelijk product te creëren. Op zoek naar tegels maar geen idee voor welk merk u moet kiezen? Coem heeft een uitgebreid aanbod, waardoor er altijd wel een tegel bij zit die past bij uw interieur wens. Er zijn verschillende texturen, maten en kleuren beschikbaar. 

Coem tegels

De tegels van Coem zijn rijk in technologie, uitstraling en schoonheid. Doordat Coem de inspiratie uit de natuur haalt, kenmerken de tegels zich door het vele gebruik van aarde en natuurtinten in combinatie met het Italiaanse gevoel voor mode en design. Ook wordt Coem geïnspireerd door eenvoudige vormen, natuurlijke oppervlakken en moderne decoraties.

Coem heeft topkwaliteit keramische tegels, waarbij de houtlook tegels niet te onderscheiden zijn van een echte houten vloer. De tegels komen rechtstreeks uit het hart van de Italiaanse keramiek industrie.

Duurzaam produceren van mooie en functionele tegels

Coem tegels staat bekend om de duurzaamheid en ecologisch ingerichte productieprocessen. Hier houden zij zich nadrukkelijk mee bezig. Coem wil kwalitatieve tegels produceren op een manier waarbij het milieu zo veel mogelijk wordt ontzien. Naast stijl en productkwaliteit staat het Italiaanse merk dus ook voor een kwalitatieve leefomgeving voor mens en dier. De porselein (Porcellanato) collecties van Coem bieden een groot scala aan wandtegels en vloertegels voor binnen én buiten.

Benieuwd naar ons aanbod Coem tegels?

Bezoek onze showroom

 

 

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen