Panaria

Panaria Ceramica is een Italiaanse producent van keramische vloer en wandtegels. Panaria focust zich op research en innovatie en Panaria staat bekend om hoge kwaliteit tegels. 

Laat u inspireren

Het verhaal van Panaria

Sinds 1974 produceert Panaria buitenvloeren en wanden in traditioneel, gelaagd en hoogwaardig porselein. De Panariagroup is een Italiaanse multinationale group die wereldleider is op het gebied van de productie en distributie van keramische vloer- en wandtegels. De tegels van Panaria combineren de oude keramische kunst met de nieuwste trends en bieden een specifieke oplossing voor elke gevraagde toepassing, van tegelvloeren als grote commerciële oppervlakken of met een wandbekleding in uw woning die opvallende accenten aanbrengt.

Panaria tegels

Panaria tegels werkt vanuit de visie dat een totale verzorging een huis tot droomhuis kan maken. Panaria produceert een breed assortiment aan diverse tegelseries die passen bij iedere stijl en interieur. Hierdoor kunt u elk vertrek precies naar uw wens inrichten en kunt u lange tijd genieten van uw vloer of wand. Tegelseries kunnen in combinatie gebruikt worden met decoratieve elementen om een unieke stijl te creëren.

 

 

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen