Dune

Dune tegels komen uit Spanje. Dune is een producent van keramische tegels en mozaïeken. De nadruk ligt op een decoratieve uitstraling. Dune tegels en mozaïeken springen direct in het oog. De opvallende mozaïeken laten zien dat er veel mogelijk is. Dune werd geboren in 1993 met een duidelijke missie: uniek zijn door het creëren van originele ruimtes. Het merk staat voor innovatie en is internationaal bekend. 

Laat u inspireren

Inspiratie

Dune wordt geïnspireerd door mode en kunst. Het bedrijf wordt gedreven door creativiteit en illusie. Op deze manier ontdekken ze de mogelijkheden van verschillende materialen: keramiek, steen, glas en metaal. Deze materialen worden door Dune getransformeerd in decoratieve oplossingen met verrassende elementen.

Visie

Dune heeft vanaf het begin een duidelijke internationale visie. Deze visie stelt hen in staat zich aan te passen aan lokale eisen. Dankzij het eigen commerciële netwerk van 11 dochterondernemingen over de hele wereld kunnen zij dit realiseren. De 11 dochterondernemingen bevinden zich in de landen: Argentinië, Australië, Brazilië, China, Spanje, Frankrijk, Mexico, Portugal, VK, USA Florida en USA California. Hier bevinden zich meer dan 8000 klanten.

 

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen