Dune

Dune tegels komen uit Spanje. Dune is een producent van keramische tegels en mozaïeken. De nadruk ligt op een decoratieve uitstraling. Dune tegels en mozaïeken springen direct in het oog. De opvallende mozaïeken laten zien dat er veel mogelijk is. Dune werd geboren in 1993 met een duidelijke missie: uniek zijn door het creëren van originele ruimtes. Het merk staat voor innovatie en is internationaal bekend. 

Laat u inspireren

Inspiratie

Dune wordt geïnspireerd door mode en kunst. Het bedrijf wordt gedreven door creativiteit en illusie. Op deze manier ontdekken ze de mogelijkheden van verschillende materialen: keramiek, steen, glas en metaal. Deze materialen worden door Dune getransformeerd in decoratieve oplossingen met verrassende elementen.

Visie

Dune heeft vanaf het begin een duidelijke internationale visie. Deze visie stelt hen in staat zich aan te passen aan lokale eisen. Dankzij het eigen commerciële netwerk van 11 dochterondernemingen over de hele wereld kunnen zij dit realiseren. De 11 dochterondernemingen bevinden zich in de landen: Argentinië, Australië, Brazilië, China, Spanje, Frankrijk, Mexico, Portugal, VK, USA Florida en USA California. Hier bevinden zich meer dan 8000 klanten.