Natuursteenlook tegels

Natuursteenlook tegels

Natuursteen tegels worden vaak gewaardeerd om de ‘charme’, het is een product dat leeft. En iedere tegel is anders, waardoor u echt een unieke vloer heeft. Bij natuursteen kunt u zowel kiezen voor een ruwe tegel als voor een fijne tegel. Door onze rechtstreekse connecties met de fabrieken hebben wij altijd de nieuwste trends in huis!

Bezoek onze showroom en laat u inspireren!

Natuursteenlook tegels woonkamer

Met natuursteen tegels in uw woonkamer kunt u een prachtige uitstraling creëren. Een natuursteen vloer zorgt voor veel warmte in huis. Daarnaast zijn de tegels erg veelzijdig, er kan namelijk zowel een landelijke als een moderne sfeer worden gecreëerd. Ook valt een natuursteentegel prima te combineren met vloerverwarming, doordat natuursteen een goede geleider is van warmte. De natuursteen tegels zijn ook goed toe te passen in andere ruimtes van uw woning: natuursteen tegels badkamer en natuursteen tegels keuken.

De voordelen van natuursteenlook

Bij natuursteen tegels is elke tegel uniek. Het is een stevige tegel die erg duurzaam is. Daarnaast vallen beschadigingen bij natuursteen minder op, doordat de natuursteen heel diep is gekleurd. Bij de aanschaf van natuursteen tegels is men vaak bang dat de prijs veel hoger ligt dan bij keramische tegels, maar de levensduur van natuursteen tegels is ook veel langer.

Natuursteen onderhoud

Het is belangrijk om goed te weten op welke manier natuursteen behandeld moet worden. Natuursteen tegels in de badkamer hebben een andere behandeling nodig dan natuursteen tegels in de woonkamer. Wij geven u hier graag advies over.

Natuursteen tegels afmetingen

Natuursteen tegels zijn in verschillende kleuren en afmetingen beschikbaar. Ook hebben wij natuursteen tegels mozaïek, natuursteen tegels marmer en keramische natuursteen tegels. In onze showroom kunt u de verschillende soorten bezichtigen en kunt u u laten inspireren door ons aanbod.