Portugese tegels keuken

Portugese tegels in uw keuken? Met de Portugese tegels kunt u een bijzonder en speels effect creëren. De vele mogelijkheden qua prints maken het aanbod groot. Benieuwd naar deze mooie tegels? In onze showroom kunt u inspiratie opdoen! De koffie staat voor u klaar! Met de verschillende soorten kunt u een nieuwe keuken creëren. 

Bekijk alle portugese tegels

Bekijk onze projecten waar we Portugese tegels keuken hebben toegepast

Portugese tegels keuken

Genieten van een authentieke, landelijke en sfeervolle keuken? Dan zijn Portugese tegels zeker het overwegen waard! Het selecteren van een passende tegel voor uw keuken is niet zo maar iets. Onderhoudsvriendelijkheid is hierbij van groot belang. Voor de keuken (en zeker ook de badkamer) adviseren wij keramisch gebakken Portugese wandtegels of vloertegels. Keramische tegels zijn heel makkelijk in onderhoud en nemen geen vuil en vet op. Daarmee hebben keramische Portugese tegels de voordelen van een onderhoudsvriendelijke tegel, maar ook de uitstraling van de prachtige Portugese cementtegels. Bekijk ons grote assortiment tegels in onze showroom.

Bezoek showroom

Portugese wandtegels voor in de keuken

Wilt u de achterwand van uw keuken voorzien van Portugese wandtegels? Kies dan voor deze keramisch gebakken tegels die zeer eenvoudig schoon te maken zijn. De tegels met Portugees motief geven uw keuken een authentieke uitstraling. Bovendien passen de tegels goed bij een klassieke of landelijke keuken. De trend zet zich ook door in de moderne keuken. Hierbij vormen onze Portugese wandtegels een mooi contrast met de strakke lijnen van bijvoorbeeld een greeploze keuken.

Portugese vloertegels keuken

De Portugese vloertegel wordt ook veel toegepast in de keuken. De sfeervolle tegel combineert mooi met een houten vloer. De tegel geeft het interieur een warm karakter. En zoals gezegd: de tegel is eenvoudig schoon te maken! Dat is wel zo prettig!

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen