Portugese tegels keuken

Portugese tegels in uw keuken? Met de Portugese tegels kunt u een bijzonder en speels effect creëren. De vele mogelijkheden qua prints maken het aanbod groot. Benieuwd naar deze mooie tegels? In onze showroom kunt u inspiratie opdoen! De koffie staat voor u klaar! Met de verschillende soorten kunt u een nieuwe keuken creëren. 

Bekijk alle portugese tegels

Bekijk onze projecten waar we Portugese tegels keuken hebben toegepast

Portugese tegels keuken

Genieten van een authentieke, landelijke en sfeervolle keuken? Dan zijn Portugese tegels zeker het overwegen waard! Het selecteren van een passende tegel voor uw keuken is niet zo maar iets. Onderhoudsvriendelijkheid is hierbij van groot belang. Voor de keuken (en zeker ook de badkamer) adviseren wij keramisch gebakken Portugese wandtegels of vloertegels. Keramische tegels zijn heel makkelijk in onderhoud en nemen geen vuil en vet op. Daarmee hebben keramische Portugese tegels de voordelen van een onderhoudsvriendelijke tegel, maar ook de uitstraling van de prachtige Portugese cementtegels. Bekijk ons grote assortiment tegels in onze showroom.

Bezoek showroom

Portugese wandtegels voor in de keuken

Wilt u de achterwand van uw keuken voorzien van Portugese wandtegels? Kies dan voor deze keramisch gebakken tegels die zeer eenvoudig schoon te maken zijn. De tegels met Portugees motief geven uw keuken een authentieke uitstraling. Bovendien passen de tegels goed bij een klassieke of landelijke keuken. De trend zet zich ook door in de moderne keuken. Hierbij vormen onze Portugese wandtegels een mooi contrast met de strakke lijnen van bijvoorbeeld een greeploze keuken.

Portugese vloertegels keuken

De Portugese vloertegel wordt ook veel toegepast in de keuken. De sfeervolle tegel combineert mooi met een houten vloer. De tegel geeft het interieur een warm karakter. En zoals gezegd: de tegel is eenvoudig schoon te maken! Dat is wel zo prettig!