Hexagon tegels: vloertegels & wandtegels

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Hexagon tegels kopen? De trendy tegels bestaan al jaren, maar zien we de afgelopen jaren weer terugkomen in alle interieurtrends. Hexagon tegels zorgen voor een speels en levendig effect en in combinatie met andere materialen kunt u een prachtig effect creëren. Wilt u inspiratie? Kom dan langs in onze showroom, wij helpen u graag!

Hexagon vloertegels en hexagon wandtegels

Een hexagon is een zeshoek, ook wel een honingraat genoemd wordt. Het is een natuurlijk patroon dat prachtig kan staan in een ruimte waar veel aardetinten zijn. De tegels geven een ruimte een elegante en speelse touch.

Met de tegels kunt u een bijzonder effect creëren op verschillende manieren. Licht bijvoorbeeld een wand uit in de badkamer of betegel een complete vloer met de zeshoekige tegeltjes. Met hexagon tegels maakt u de mooiste combinaties. Ook kunt u de tegels in verschillende ruimtes plaatsen: hexagon tegels badkamer of hexagon tegels keuken.

Hexagon vloertegels

De tegels zijn goed te combineren. Omdat de tegel best druk is, kan er een mooi contrast worden veroorzaakt in combinatie met een tegel die wat rustiger is. Ook de combinatie met andere materialen kan vaak een prachtig effect veroorzaken. Vindt u het lastig om te bepalen met wat u de tegels moet combineren? In onze showroom kunt u inspiratie opdoen, waar wij u graag verder helpen!

Bezoek onze showroom

De tegels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder: wit, grijs, zwart, groen en marmer.

Steenbergen voor vakmanschap en betrokkenheid

Steenbergen Wand- en vloertegels staat voor vakmanschap en betrokkenheid. Wij bieden u kwaliteitstegels die niet alleen trendy, kleurrijk, onderhoudsvriendelijk en comfortabel zijn, maar die ook uw leefomgeving een prachtige uitstraling geven. Met deskundig advies op maat zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten van onze tegels. Wie tegels van Steenbergen Wand- en vloertegels in zijn huis of kantoor heeft liggen kan er gegarandeerd weer jarenlang tegenaan.

In onze showroom vind u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf.  In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen