Hexagon tegels: vloertegels & wandtegels

Hexagon tegels kopen? Deze zeshoekige, trendy tegels bestaan al jaren. En de afgelopen jaren zien we ze weer terugkomen in alle interieurtrends. Ze zorgen voor een speels en levendig effect. En in combinatie met andere materialen kunt u een prachtig effect creëren. Wilt u inspiratie? Kom dan langs in onze showroom. Wij helpen u daar graag verder!

Hexagon tegels

Hexagon betekent zeshoek, maar wordt ook wel een honingraat genoemd. Het is een natuurlijk patroon dat prachtig staat in een ruimte waar veel aardetinten zijn. Ze geven een ruimte een elegante en speelse touch.

U kunt hiermee een bijzonder effect creëren op verschillende manieren. Licht bijvoorbeeld een wand uit in de badkamer. Of betegel een complete vloer met de zeshoekige tegeltjes. U kunt de mooiste combinaties maken. En ook kunt u ze in verschillende ruimtes plaatsen. Plaats ze in de badkamer of bijvoorbeeld in de keuken. 

Hexagon vloertegels

Ze zijn goed te combineren. Een hexagon tegel oogt best druk. De combinatie met een wat rustigere tegel creëert echter een mooi contrast. Ook de combinatie met andere materialen werkt erg goed. Vindt u het lastig om te bepalen hoe u het beste kunt combineren? In onze showroom kunt u inspiratie opdoen. Wij helpen u daar graag verder!

Bezoek onze showroom

Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder: wit, grijs, zwart, groen en marmer.

Steenbergen voor vakmanschap en betrokkenheid

Steenbergen staat voor vakmanschap en betrokkenheid. Wij bieden u kwaliteit aan. Ze zijn niet alleen trendy, kleurrijk, onderhoudsvriendelijk en comfortabel zijn, maar die ook uw leefomgeving een prachtige uitstraling geven. Met deskundig advies op maat zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten. Wie tegels van Steenbergen in zijn huis of kantoor heeft liggen, kan er gegarandeerd weer jarenlang tegenaan.

1000m² aan voorbeeldvloeren

In onze showroom hebben wij grote voorbeeldvloeren van minimaal 180x240. Dit geeft een goed beeld. Gezien de vloertegels steeds meer tekening hebben en de vloertegels steeds groter worden is het noodzakelijk een groter oppervlakte te zien alvorens er een keuze gemaakt kan worden. Ook hebben we in de showroom andere tegels, waaronder waaltjes

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen