Fioranese tegels

Het merk Fioranese biedt een compleet, rijk assortiment in verschillende soorten keramische wand-en vloertegels. Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van keramiek leveren zij topkwaliteit tegels. Het merk gaat met de tijd mee, het assortiment wordt steeds vernieuwd. Benieuwd naar de Fioranese tegels?

Neem contact met ons op

Fioranese tegels

Doordat het assortiment Fioranese tegels steeds wordt vernieuwd biedt dit merk altijd de nieuwste trends. De collectie komt tot stand door innovatie en pure passie. De keramieken tegels zijn origineel en daarnaast extreem duurzaam. Zowel de tegels voor op de muur als de tegels op de wand zijn toe te passen in verschillende woonruimtes. Van klassiek tot en met minimalistisch, van industrieel tot en met vintage. Wat u ook zoekt, er is altijd een tegel die past bij uw wensen.

Natuur

Ook hier komt net als bij de tegels van Coem de inspiratie uit de natuur. Dat is terug te zien in de natuurlijke kleuren en materialen. In combinatie met de moderne trends op het gebied van interieurinrichting laat dit merk een verscheidenheid qua tegels zijn. De kleurstelling is tot in de puntjes uitgedacht en ook in de textuur van dit merk is perfectionisme terug te zien. Ceramica Fioranese is niet voor niets marktleider op het gebied van keramische tegels.