Fioranese tegels

Het merk Fioranese biedt een compleet, rijk assortiment in verschillende soorten keramische wand-en vloertegels. Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van keramiek leveren zij topkwaliteit tegels. Het merk gaat met de tijd mee, het assortiment wordt steeds vernieuwd. Benieuwd naar de Fioranese tegels?

Neem contact met ons op

Fioranese tegels

Doordat het assortiment Fioranese tegels steeds wordt vernieuwd biedt dit merk altijd de nieuwste trends. De collectie komt tot stand door innovatie en pure passie. De keramieken tegels zijn origineel en daarnaast extreem duurzaam. Zowel de tegels voor op de muur als de tegels op de wand zijn toe te passen in verschillende woonruimtes. Van klassiek tot en met minimalistisch, van industrieel tot en met vintage. Wat u ook zoekt, er is altijd een tegel die past bij uw wensen.

Natuur

Ook hier komt net als bij de tegels van Coem de inspiratie uit de natuur. Dat is terug te zien in de natuurlijke kleuren en materialen. In combinatie met de moderne trends op het gebied van interieurinrichting laat dit merk een verscheidenheid qua tegels zijn. De kleurstelling is tot in de puntjes uitgedacht en ook in de textuur van dit merk is perfectionisme terug te zien. Ceramica Fioranese is niet voor niets marktleider op het gebied van keramische tegels.

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen