Wie wij zijn

Steenbergen Wand- en vloertegels is in 2014 ontstaan als nieuwe afdeling binnen Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een afdeling binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het sinds 2018 een volledig op zichzelf staand bedrijf. In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

De passie voor keramische wand- en vloertegels, in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit, is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Steenbergen voor vakmanschap en betrokkenheid

Steenbergen Wand- en vloertegels staat voor vakmanschap en betrokkenheid. Wij bieden u kwaliteitstegels die niet alleen trendy, kleurrijk, onderhoudsvriendelijk en comfortabel zijn, maar die ook uw leefomgeving een prachtige uitstraling geven. Met deskundig advies op maat zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten van onze tegels. Wie tegels van Steenbergen Wand- en vloertegels in zijn huis of kantoor heeft liggen, kan er gegarandeerd weer jarenlang tegenaan.

Steenbergen Tegels ook voor buiten

Keramiek vertegenwoordigt zich in grote getalen ook steeds meer op het terras. Mits er een fundering word aangebracht kan de binnentegel ook doorgelegd worden naar buiten, zelfs met dezelfde voegbreedte. Verder zijn er ook series welke in zowel 1cm als 2cm dikte geproduceerd worden. Wel is er vaak een klein verschil gezien de 2cm antislip is afgewerkt. Ook is het goed om te weten dat de voeg buiten 3 tot 5 mm breed moet zijn. Wij hebben uitgebreide kennis van het keramische materiaal en aan creativiteit van ons vakkundige personeel ontbreekt het niet. Wij kunnen daarom elke vraag van u vertalen naar een passend antwoord en zo kunnen we tot de mooiste keramische oplossingen komen.

Het is zeker de moeite waard om eens een bezoek aan onze showroom te brengen. Of u nu op zoek bent naar vloertegels en/of wandtegels… wij zijn u graag van dienst! 

Met vriendelijke groet,

Team van Steenbergen

 Steenbergen_54.jpg

Top adres voor alle soorten keramische vloer en wandtegels.
Zo'n groot aanbod en vele voorbeelden ben ik nog nergens anders tegen gekomen. Alles is netjes aangekleed en je wordt goed geholpen! Een echte aanrader.