Marazzi

Marazzi is een Italiaanse fabrikant van keramische tegels en opereert internationaal. Sinds 1935 creëert Marazzi met ervaring, innovatie, creativiteit, traditie en een passie voor keramiek en milieubewustzijn de meest uiteenlopende tegels in topkwaliteit. Vandaag de dag levert het Marazzi meer dan 5500 producten en tegels, waaronder mozaïek, porselein, marmer en graniet in alle mogelijke formaten, kleuren, diktes en texturen.

Laat u inspireren

Marazzi tegels

De tegels van Marazzi worden gebruikt voor woonhuizen, maar ook steeds meer in openbare ruimtes en grote projecten van architecten. Zo ontwikkelt het merk onder Marazzi Technica nieuwe toepassingen voor keramische producten en biedt dit merk producten voor architecten, met uitzonderlijke technische kwaliteiten.

Ons aanbod

Met meer dan 3.500 producten in diverse materiaalsoorten zoals porselein, mozaïek, marmer, graniet en natuursteen is er voor ieder wat wils. Wij hebben verschillende Marazzi tegels in ons aanbod. Uniek in ons aanbod zijn de grote formaten vloertegels in 120x120 cm. De Marazzi tegels hebben een moderne, stijlvolle en warme uitstraling.