RAK

RAK Ceramics is een van de grootste keramische merken ter wereld. Zij zijn gespecialiseerd in keramische en gres porseleinen wand- en vloertegels en sanitair. Rak staat bekend om het brede assortiment. De passie en expertise in tegels in combinatie met de zorgvuldige aandacht voor detail stelt hen in staat om een breed scala aan geïntegreerde keramische oplossingen te bieden. 

Bekijk ONZE PROJECTEN

RAK Ceramics

RAK Ceramics is een pionier in het introduceren van hi-tech innovaties die een doorbraak zijn in de industrie. Een breed scala aan technologieën wordt gebruikt in de fabrieken van het bedrijf. RAK won ook een aantal internationale Business Stevie® Awards in 2015. En zij wonnen een zilveren award voor ' meest innovatieve bedrijf ' en een bronzen prijs voor ' programma voor gezondheid, veiligheid en milieu van het jaar '. RAK is ook bekroond met ' Brand of the Year ' tijdens de prestigieuze World Branding Awards 2015.

Duurzaamheid

Duurzaamheid in elke bedrijfstak is een van de hoofdelementen van de missie van RAK Ceramics. Het bedrijf zet zich in voor het uitvoeren van milieubeheer in de hele productieketen. Van productontwerp en efficiënte operationele processen - en voor het spelen van een actieve rol bij het opbouwen van een betere gemeenschap door de omgeving te verbeteren.

 

 

Bekijk onze projecten waar we RAK hebben toegepast