Waaltjes kopen? Kies Bricks 2.0! De gezaagde waaltjes voor in huis

Wilt u waaltjes kopen voor binnen in uw huis? Dit is een echte woontrend! In onze showroom is veel keuze. Kom dus langs voor inspiratie! Deze tegels voor binnen worden ook wel gebakken bestrating genoemd of Bricks.

De gezaagde Bricks 2.0 klinkers voor in huis geven een nostalgische uitstraling. In combinatie met een moderne keuken kunt u een prachtig contrast creëren. Ons aanbod is groot. U kunt kiezen uit maar liefst acht verschillende kleuren. En zelfs de kleur van de voeg kunt u zelf bepalen! Ook Bricks 2.0 kopen? Kom bij ons langs. Wij hebben een showroom vol inspiratie.

Scrol geheel naar beneden voor het kleurenaanbod! 

 

Laat u inspireren in onze showroom

Gebakken klinkers (waaltjes 1,5 á 2cm dik)

U kent ze vast wel van vroeger. Oude Hollandse straatstenen, ook wel gebakken waaltjes. In oude steden zijn ze nog te vinden. De tegels geven een authentieke uitstraling. Een waaltje is een Nederlands gebakken klinker. De oude stenen zijn nagebootst uit de jaren '30-40 en worden op maat gezaagd. Dikte: 1,5 á 2 centimeter. Op deze manier zijn ze goed te verwerken, evt. in combinatie met een keramische vloertegel. Met de gebakken klinkers kunt u een warme en karakteristieke sfeer creëren. Dit past uitstekend bij een combinatie van landelijk en industrieel wonen: dé woontrend van nu.

Toegevoegd aan het assortiment zijn de Old Bricks 2.0, dit zijn gebakken klinkers welke uit opgebroken straten komen! Op dit moment hebben wij een aanbod van oud gebakken klinkers uit Hoorn, Rijswijk (Den Haag) en Brugge (B). De oud gebakken klinkers hebben de originele authentieke uitstraling, zie onder aan de pagina het kleurenoverzicht! 

Bekijk dit gave project met waaltjes

Gebakken waaltjes in huis leggen

In keukens komen ze vaak prachtig tot hun recht, maar ook in de hal kunnen de klinkers gelijk de aandacht trekken. De oud nagebootste klinkers voor binnen zijn warmtegeleidend. Daarom zijn ze goed geschikt bij vloerverwarming. De klinkers nemen de warmte gemakkelijk op en houden deze vervolgens goed vast.

Waaltjes kopen in diverse kleuren

De waaltjes zijn leverbaar in verschillende kleuren:

  • waaltjes grijs
  • waaltjes beige
  • waaltjes antraciet
  • rode waaltjes (diverse tinten)
     

Met deze getrommelde waaltjes kunt u een unieke vloer realiseren die helemaal aansluit op uw wensen! De voegkleur, voegbreedte en het legverband kunt u helemaal zelf bepalen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om ze te plaatsen in een visgraatmotief. Dit zorgt voor een speels effect.

Kleurenoverzicht Bricks 2.0           

Dommelstroom WB waalformaat  

Vechtstroom WB waalformaat 

Reggestroom WB waalformaat

Reggestroom WB dikformaat 

IJsselstroom WB waalformaat

Waalstroom WB waalformaat 

Old Bricks 2.0 Kleurenoverzicht

Oud Brugge waalformaat (Op=op)

Oud Hoorn Waalformaat (Op=op)

Oud Rijswijk waalformaat (Op=op) 

Rijnstroom rijnformaat (Op=op)

Getrommelde waaltjes als binnenvloer

De nieuw getrommelde waaltjes (bovenstaand aangeduid met WB) zijn kunstmatig verouderd in een centrifuge. Bij dit centrifugaal proces breken er kleine stukjes steen af van de randen waardoor er een steen ontstaat met een oud uiterlijk. De Old bricks 2.0 zijn originele oud gebakken klinkers met een zeer verouderde uitstraling zoals we ze tegen komen in oude dorpjes. 

Waaltjes binnen in uw huis zijn een product die hun kleur behouden. Daarmee zijn deze tegels een duurzame keuze. Daarnaast hoeft u de tegels niet te onderhouden. Wilt u ook een authentieke sfeer in huis creëren? Wij helpen u hier graag mee!

Nog veel meer inspiratie in onze showroom!

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze showroom! Hier hebben we nog veel meer tegelsoorten, zoals: hexagon tegels, portugese tegels, castle stones, vloertegels houtlook, marmerlook tegels, vloertegels 120 x 120

In onze showroom vind u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf.  In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen