Waaltjes kopen? Kies Bricks 2.0! De gezaagde waaltjes voor in huis

Wilt u waaltjes kopen voor binnen in uw huis? Dit is een echte woontrend! In onze showroom is veel keuze. Kom dus langs voor inspiratie! Deze tegels voor binnen worden ook wel gebakken bestrating genoemd of Bricks.

De gezaagde Bricks 2.0 klinkers voor in huis geven een nostalgische uitstraling. In combinatie met een moderne keuken kunt u een prachtig contrast creëren. Ons aanbod is groot. U kunt kiezen uit maar liefst acht verschillende kleuren. En zelfs de kleur van de voeg kunt u zelf bepalen! Ook Bricks 2.0 kopen? Kom bij ons langs. Wij hebben een showroom vol inspiratie. 

Update 30-11-2020: nieuwe foto's van al onze waaltjes volgen zo spoedig mogelijk. Wees vrij om ons te contacten en foto's op te vragen

laat u inspireren in onze showroom

Gebakken klinkers (waaltjes 1,5 á 2cm dik)

U kent ze vast wel van vroeger. Oude Hollandse straatstenen, ook wel gebakken waaltjes. In oude steden zijn ze soms nog te vinden. De tegels geven een authentieke uitstraling. Een waaltje is een Nederlands gebakken klinker. De oude stenen zijn nagebootst uit de jaren '30-40 en worden op maat gezaagd. Dikte: 1,5 á 2 centimeter. Op deze manier zijn ze goed te verlijmen. Met de tegels kunt u een warme en karakteristieke sfeer creëren. Dit past uitstekend bij een combinatie van landelijk en industrieel wonen: dé woontrend van nu.

Bekijk dit gave project met waaltjes

Gebakken waaltjes in huis

In keukens komen ze vaak prachtig tot hun recht, maar ook in de hal kunnen de klinkers gelijk de aandacht trekken. De oud nagebootste tegeltjes voor binnen zijn warmtegeleidend. Daarom zijn ze goed geschikt bij vloerverwarming. De stenen nemen de warmte gemakkelijk op en houden deze vervolgens goed vast.

Waaltjes kopen in diverse kleuren

De tegeltjes zijn leverbaar in verschillende kleuren:

  • waaltjes grijs
  • waaltjes beige
  • waaltjes antraciet
  • rode waaltjes (diverse tinten)
     

Met deze strakke tegels kunt u een unieke vloer realiseren die helemaal aansluit op uw wensen! De voegkleur, voegbreedte en het legverband kunt u helemaal zelf bepalen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om ze te plaatsen in een visgraatmotief. Dit zorgt voor een speels effect.

Hieronder een aantal kleuren uit ons assortiment (de stenen links en rechts op de foto zijn hetzelfde, echter met een andere voegkleur).              

Lingestroom

Lingestroom 2cm_0.jpg

Maasstroom

Maasstroom 2cm_0.jpg

Old Grey

Scheldestroom 2 cm (1)_1_0_0.jpg

Zaanstroom (deze tint kan helaas niet doorgelegd worden naar buiten)

123_0.jpg

 

Getrommelde waaltjes als binnenvloer

Getrommelde waaltjes zijn kunstmatig verouderd in een centrifuge. Bij dit centrifugaal proces breken er kleine stukjes steen af van de randen waardoor er een steen ontstaat met een oud uiterlijk. 

Waaltjes in uw huis zijn een product die hun kleur behouden. Daarmee zijn deze tegels een duurzame keuze. Daarnaast hoeft u de tegels niet te onderhouden. Wilt u ook een authentieke sfeer in huis creëren? Wij helpen u hier graag mee!

Nog veel meer inspiratie in onze showroom!

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze showroom! Hier hebben we nog veel meer tegelsoorten, zoals: hexagon tegels, portugese tegels, castle stones, vloertegels houtlook, marmerlook tegels, vloertegels 120 x 120

In onze showroom vind u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf.  In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen