Waaltjes kopen? Kies Bricks 2.0! De gezaagde waaltjes voor in huis

Gaat u voor waaltjes in huis? Dit is een echte woontrend! Deze tegels voor binnen worden ook wel gebakken bestrating genoemd, Bricks, klinkertjes of kleiklinkers. Voor welk waaltjes patroon gaat u? Er is veel mogelijk, zoals waaltjes in elleboogverband of visgraat verband. Tegels met waaltjes combineren? U kunt de verschillende gezaagde waaltjes perfect combineren met bijvoorbeeld grote tegels. In onze showroom is veel keuze. Kom langs en laat u inspireren!

De gezaagde Bricks 2.0 klinkers in huis geven een nostalgische uitstraling. In combinatie met een moderne keuken kunt u een prachtig contrast creëren. Ons aanbod voor een waaltjes vloer binnen is groot. U kunt kiezen uit maar liefst acht verschillende kleuren klinkers in huis. En zelfs de kleur van de voeg kunt u zelf bepalen! Ook Bricks 2.0 kopen en een waaltjes vloer binnen? Kom bij ons langs. Wij hebben een showroom vol inspiratie.


*LET OP: deze pagina is op dit moment niet up-to-date.
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kunnen u afbeeldingen toesturen van de huidige te leveren gezaagde waaltjes.

 

Laat u inspireren in onze showroom

Waaltjes in huis leggen

In keukens komen de klinkertjes vaak prachtig tot hun recht, maar ook in de hal kunnen ze gelijk de aandacht trekken. De oud nagebootste klinkers voor binnen zijn tevens warmtegeleidend. De klinkers in huis nemen de warmte gemakkelijk op en houden deze vervolgens goed vast. Daarom zijn ze goed geschikt bij vloeren met vloerverwarming. 

Bekijk dit gave project met waaltjes

Waaltjes kopen in diverse kleuren

De waaltjes zijn leverbaar in verschillende kleuren:

  • waaltjes grijs
  • waaltjes beige
  • waaltjes antraciet
  • rode waaltjes (diverse tinten)

Gebakken waaltjes kopen (1,5 á 2cm dik)

U kent ze vast wel van vroeger. Oude Hollandse straatstenen, ook wel gebakken waaltjes genoemd. Een waaltje is een Nederlands gebakken klinker. In oude steden zijn ze nog te vinden. De tegels geven een authentieke uitstraling. De oude oude waaltjes voor binnen zijn nagebootst uit de jaren '30-40 en worden op maat gezaagd. Waaltjes zijn 2 cm dik, a 1,5 cm dik. Hierdoor zijn de waaltjes binnen goed te verwerken, evt. in combinatie met een keramische vloertegel. Met de gebakken klinkers kunt u een warme en karakteristieke sfeer creëren. Dit past uitstekend bij een combinatie van landelijk en industrieel wonen: dé woontrend van nu. De gebakken waaltjes staan erom bekend dat zij kleur behouden. Ze worden zelfs nog mooier, naarmate er vaker op gelopen wordt. Voor exacte afmetingen van waaltjes en waaltjes kopen, kom langs in onze showroom! Momenteel zijn gebakken waaltjes grijs erg populair. Wij laten de mogelijkheden graag aan u zien!

Old Bricks 2.0

Toegevoegd aan het assortiment zijn de Old Bricks 2.0, dit zijn gebakken klinkers welke uit opgebroken straten komen! Op dit moment hebben wij een aanbod van oud gebakken klinkers uit Hoorn, Rijswijk (Den Haag) en Brugge (B). De oud gebakken klinkers hebben de originele authentieke uitstraling, zie onderaan de pagina het kleurenoverzicht! 

Getrommelde waaltjes kopen

Zoekt u nieuwe waaltjes met een authentieke, nostalgische uitstraling? Met onze getrommelde waaltjes zit u goed!  U kunt met deze stenen een unieke vloer realiseren die helemaal aansluit op uw wensen! De voegkleur, voegbreedte en het legverband kunt u helemaal zelf bepalen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om ze te plaatsen in een visgraatmotief. Dit zorgt voor een speels effect. Kunnen tegels met waaltjes samen? U kunt ook waaltjes combineren met grote tegels voor een bijzonder effect in uw kamer.

Getrommelde waaltjes als binnenvloer

De nieuw getrommelde waaltjes (hieronder aangeduid met WB) zijn kunstmatig verouderd in een centrifuge. Bij dit centrifugaal proces breken er kleine stukjes steen af van de randen waardoor er een steen ontstaat met een oud uiterlijk. De Old bricks 2.0 zijn originele oud gebakken klinkers met een zeer verouderde uitstraling zoals we ze tegen komen in oude dorpjes. 

Waaltjes binnen in uw huis zijn een product die hun kleur behouden. Daarmee zijn deze tegels een duurzame keuze. Daarnaast hoeft u de tegels niet te onderhouden. Wilt u ook een authentieke sfeer in huis creëren? Wij helpen u hier graag mee!

Onze projecten

Wij hebben veel mooie projecten met waaltjes binnen mogen uitvoeren. Veel projecten, met veel verschillende wensen en uitvoeringen. Zo leggen wij vaak een waaltjes vloer binnen in bijvoorbeeld uw woonkamer, in de hal of in de keuken. Maar niet alleen waaltjes binnen op de vloer, maar waaltjes kunnen ook op de wand geplaatst worden. Met een oogverblindend speciaal resultaat! Hierboven kunt u onze uitgevoerde projecten met waaltjes zien. Wilt u ook waaltjes kopen voor in uw woning? Kom langs in onze showroom voor de mogelijkheden. We denken graag met u mee, om u ook een oogverblindend resultaat te bieden!

*LET OP: deze pagina is op dit moment niet up-to-date.
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kunnen u afbeeldingen toesturen van de huidige te leveren gezaagde stenen.

 

Nog veel meer inspiratie in onze showroom!

 

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze showroom! Hier hebben we nog veel meer tegelsoorten, zoals: hexagon tegels, portugese tegels, castle stones, vloertegels houtlook, marmerlook tegels, vloertegels 120 x 120