Natucer

Natucer Ceramica Naturalis is een Spaans bedrijf en werd opgericht in 1990. Natucer tegels produceert wand- en vloertegels voor onder andere de woonkamer, keuken of badkamer. Natucer Ceramica Natural is sterk ontwikkeld op technologisch gebied. Natucer produceert daarom tegels op een efficiënte manier. Natucer heeft een voorloperspositie in de tegelindustrie en heeftal vele awards voor hun tegels gewonnen.

Meer weten?

Natucer tegels

Het merk Natucer is opgericht in de jaren '90. In eerste instantie als een traditionele Spaanse tegelfabrikant. In 1997 werd er gestart met het produceren via de strengpers productie methode. Nu, ongeveer 30 jaar later, heeft de fabriek een zeer uitgebreid gamma aan wand-, vloer, binnen- en buitentegels. Eén van de voordelen van de gehanteerde manier van produceren is de mogelijkheid tot 3D en maatwerk, ook bij relatief kleine afname hoeveelheden. Ambacht en design zijn thema's die deel uitmaken van het aanbod wand- en vloertegels van Natucer. 

Showroom

Benieuwd naar het aanbod Natucer tegels? Wij hebben een ruime en sfeervolle tegelcollectie te bezichtigen in onze showroom. Hier kunt u inspiratie opdoen voor tegel in uw hal, badkamer, woonkamer, keuken, of bijvoorbeeld voor bij de open haard.