Natucer

Natucer Ceramica Naturalis is een Spaans bedrijf en werd opgericht in 1990. Natucer tegels produceert wand- en vloertegels voor onder andere de woonkamer, keuken of badkamer. Natucer Ceramica Natural is sterk ontwikkeld op technologisch gebied. Natucer produceert daarom tegels op een efficiënte manier. Natucer heeft een voorloperspositie in de tegelindustrie en heeftal vele awards voor hun tegels gewonnen.

Meer weten?

Natucer tegels

Het merk Natucer is opgericht in de jaren '90. In eerste instantie als een traditionele Spaanse tegelfabrikant. In 1997 werd er gestart met het produceren via de strengpers productie methode. Nu, ongeveer 30 jaar later, heeft de fabriek een zeer uitgebreid gamma aan wand-, vloer, binnen- en buitentegels. Eén van de voordelen van de gehanteerde manier van produceren is de mogelijkheid tot 3D en maatwerk, ook bij relatief kleine afname hoeveelheden. Ambacht en design zijn thema's die deel uitmaken van het aanbod wand- en vloertegels van Natucer. 

Showroom

Benieuwd naar het aanbod Natucer tegels? Wij hebben een ruime en sfeervolle tegelcollectie te bezichtigen in onze showroom. Hier kunt u inspiratie opdoen voor tegel in uw hal, badkamer, woonkamer, keuken, of bijvoorbeeld voor bij de open haard. 

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen