Zelliges tegeltjes

Zelliges tegeltjes zijn prachtige, handgemaakte, Marokkaanse kleitegeltjes. Zelliges tegels zijn er in vele kleuren. Doordat de tegels handgemaakt zijn, is elke tegel uniek. Kiest u voor zelliges tegeltjes in uw kamer? Dan straalt dit schoonheid en authenticiteit uit. U kunt de tegels plaatsen als wandtegel. Nu alleen nog maar kiezen voor welke kleur u gaat!

Bezoek de showroom

Zelliges tegeltjes: handgemaakte Marokkaanse kleitegeltjes

Zellige is Arabisch voor 'gebakken tegels'. Zelliges zijn handgemaakte tegels uit Marokko en zijn in veel varianten en kleuren beschikbaar. De tegels worden gemaakt van klei die alleen voorkomt in Fez, een stad in Marokko. 

Zellige tegels badkamer


Wilt u graag zellige tegels in uw badkamer? Dit vinden wij een perfecte keuze. Door te kiezen voor deze speciale tegels, kiest u ervoor om uit te pakken met uw badkamer. Deze tegels kunnen bijvoorbeeld gecombineerd worden met grote tegels. Zo springen de zelliges tegeltjes er helemaal uit! 

Zellige tegels keuken

Of bent u op zoek naar een bijzondere tegel voor in uw keuken? Zellige tegels zijn oogverblindend in een keuken. Zelliges tegeltjes worden vaak gekozen om te plaatsen op de achterwand van de keuken. Heeft u al enig idee voor welke kleur u wilt gaan? In een industrieel interieur zullen bijvoorbeeld de zelliges in zwart of beige geweldig matchen met uw interieur. Voor welke kleur gaat u?

Welke kleur kiest u? 

De tegels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. 
- Zelliges tegels groen
- Zellige tegels zwart (mat)
- Zellige tegels wit
- Zellige tegels roze

Kom vooral langs in onze showroom om te zien welke kleuren wij in ons assortiment hebben. Of vraag het aan een van onze specialisten.

Zelliges tegels

 

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen