Love Tiles

Love Tiles levert een kleine en bijzondere collectie, waarbij uitstraling het kernwoord is. Het bedrijf heeft zich de laatste jaren voornamelijk gespecialiseerd in het maken van grootformaat tegels voor de wand. De tegels van Love Tiles worden volgens Portugese traditie vervaardigd, zijn kleurrijk en zeer decoratief. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse maten voor voor zowel de wand als de vloer.

Meer weten? 

Het aanbod

Het merk Love Tiles werd opgericht als Novagres. Het bedrijf maakt deel uit van de grote PANARIAGROUP. Love tiles is de meest vooraanstaande tegelproducent van Portugal. De kwaliteit is van hoog niveau. Love Tiles produceert wand- en vloertegels op witte scherf, waarbij met name binnen het assortiment wandtegels veel series volgens de laatste mode zijn.

De collectie

Het aanbod van Love Tiles is een kleine en bijzondere collectie. De collectie wordt gekenmerkt door elegante en unieke tegels. Love Tiles investeert veel in een up to date productiesysteem. Ze is voortdurend opzoek naar nieuwe productieve methoden en vernieuwende productlijnen. Laat uw zin voor schoonheid, levensstijl en ruimtegevoel u leiden naar de tegel die u en uw interieur het beste past.

Ecologische duurzaamheid

Love Tiles maakt keramische collecties met het concept "leven in het heden en de toekomst beleven". De collecties zijn van een uitzonderlijke schoonheid, kwaliteit en exclusief design. Love Tiles wil met haar tegels bijdragen aan een betere wereld wetende dat de ecologische duurzaamheid de ontwikkeling van de toekomst betekent.