Betonlook tegels

Betonlook tegels 

Kiest u voor betonlook tegels, dan kunt u een industriële sfeer creëren dat past in elk hip en stoer interieur. Tegenwoordig is het een echte trend. Tegels met betonlook geven een verrassend effect aan iedere ruimte. Er zijn verschillende kleurnuances beschikbaar zodat er altijd een look kan worden gecreëerd die bij u past. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag.

Bekijk al onze badkamer tegels

Betonlook tegels

Het plaatsen van betonlook wandtegels kan een ruimte een stoere uitstraling geven. Wij hebben een groot assortiment betonlook tegels in prachtige tinten en diverse formaten met verschillende eigenschappen. Het bijzondere aan onze betonlook keramische tegels is dat wij ook grote formaten kunnen leveren. Deze grote formaten zijn ook te bezichtigen in onze showroom.

Betonlook tegels badkamer

Betonlook tegels kunnen worden toegepast in verschillende ruimtes: betonlook tegels badkamer, betonlook tegels woonkamer of betonlook tegels keuken. Tegels met betonlook worden veel geplaatst in de badkamer en het toilet. De betonlook tegels zijn namelijk makkelijk schoon te maken vanwege de harde toplaag. Wel moet er hier rekening worden gehouden met een wat stroevere tegel, zodat u niet uitglijdt.

Betonlook tegels huiskamer

Ook op de vloeren in de huiskamer is beton helemaal hip. En omdat het niet altijd mogelijk is in huis beton te storten zijn betonlook tegels een mooi alternatief. Keramische tegels betonlook zijn makkelijk te plaatsen, onderhoudsarm en duurzaam. Ze hoeven niet geïmpregneerd te worden en ze kunnen makkelijk schoon worden gemaakt met een allesreiniger.

Betonlook wandtegels

Betonlook wandtegels? Ook dat kan! Met de keramische betonlook wandtegels geeft u de ruimte een industriële look en feel. Om een warme landelijke sfeer kunt u betonlook wandtegels combineren met hout. En voor een strakke en moderne uitstraling kunt u ervoor kiezen om de betonlook tegels te combineren met metaal en glas.