Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Tegels kopen

Wilt u tegels kopen voor de perfecte vloer in huis? Of is uw badkamermuur nodig aan vervanging toe? Tegels bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in een woning, dat weten wij als geen ander. Daarom heeft u bij ons keuze uit een zeer uitgebreid assortiment tegels in onze grote showroom in Veenendaal. U bent van harte welkom om ons grote aanbod te bekijken.

Kom langs in onze showroom

Een uitgebreid assortiment tegels

Tegels zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Wist u dat een vloertegel ook altijd op de wand geplaatst kan worden? Dat betekent dus dat er nóg meer keuze is. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij helpen u graag.

Tegels kopen? Eerst vakkundig advies

Tegels zijn belangrijk voor de beleving en sfeer van een ruimte. Door te kiezen voor de juiste vloer- of wandtegel kan de ruimte bijvoorbeeld groter ogen. De kleur en textuur zijn daarbij heel belangrijk, maar ook het formaat. Wij hebben veel verschillende afmetingen beschikbaar, zelfs grootformaat! En heeft u behoefte aan stylingadvies? Ook daar helpen we u graag mee!

Showroom vol inspiratie

Voor u tegels aanschaft, wilt u natuurlijk inspiratie opdoen. In onze grote showroom van maar liefst 600m2 kunt allerlei soorten tegels bekijken, voelen en combineren. Kom langs en laat u verrassen door ons ruime aanbod van : keramische tegels, natuursteen, Portugese tegels en nog veel meer. De allermooiste tegels kopen? Bij Steenbergen tegels Veenendaal bent u op het juiste adres!

In onze showroom vind u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf.  In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen