Fondovalle tegels

Fondovalle tegels is een relatief nieuw merk in onze collectie porseleinen wandtegels en vloertegels. Het Italiaanse merk Fondovalle zelf is helemaal niet zo nieuw en gaat zelfs terug tot in het jaar 1962.In de jaren daarna heeft Fondovalle zich weten te ontwikkelen tot één van de marktleiders op het gebied van keramische tegels in Italië.

Bezoek onze showroom

Fondovalle is een Italiaans tegelmerk met historie

Vanaf het allereerste begin richt Fondovalle zich op de ontwikkeling van stijlvolle en kwalitatieve wandtegels en vloertegels. Dankzij investeringen in innovatie en de nieuwste technologische ontwikkelingen, kan Fondovalle eigentijdse, kwalitatieve en tegelijkertijd ook mooi uitziende wandtegels en vloertegels leveren. Een gedegen merk met Italiaanse kwaliteit.

Fondovalle tegels zijn 100% Italiaans

Kiest u voor wandtegels of vloertegels van Fondovalle, dan weet u zeker dat u over tegels beschikt die 100% vanuit Italiaanse bodem zijn ontwikkeld en geproduceerd. Fondovalle gelooft oprecht in de kracht Italië. De Italiaanse mensen, de ideeën en de historie van het land zorgen volgens Fondovalle in het productieproces voor uniek en puur Italiaans keramiek.