Fondovalle tegels

Fondovalle tegels is een relatief nieuw merk in onze collectie porseleinen wandtegels en vloertegels. Het Italiaanse merk Fondovalle zelf is helemaal niet zo nieuw en gaat zelfs terug tot in het jaar 1962.In de jaren daarna heeft Fondovalle zich weten te ontwikkelen tot één van de marktleiders op het gebied van keramische tegels in Italië.

Bezoek onze showroom

Fondovalle is een Italiaans tegelmerk met historie

Vanaf het allereerste begin richt Fondovalle zich op de ontwikkeling van stijlvolle en kwalitatieve wandtegels en vloertegels. Dankzij investeringen in innovatie en de nieuwste technologische ontwikkelingen, kan Fondovalle eigentijdse, kwalitatieve en tegelijkertijd ook mooi uitziende wandtegels en vloertegels leveren. Een gedegen merk met Italiaanse kwaliteit.

Fondovalle tegels zijn 100% Italiaans

Kiest u voor wandtegels of vloertegels van Fondovalle, dan weet u zeker dat u over tegels beschikt die 100% vanuit Italiaanse bodem zijn ontwikkeld en geproduceerd. Fondovalle gelooft oprecht in de kracht Italië. De Italiaanse mensen, de ideeën en de historie van het land zorgen volgens Fondovalle in het productieproces voor uniek en puur Italiaans keramiek.

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen