Wij zijn onze etage -1 (badkamer/toilet afdeling) aan het verbouwen, excuses voor het evt. ongemak!

Steenbergen Wand- en vloertegels
Stationsweg 10
6745 XM De Klomp
(Gelderland)

0318-573413 (keuze 2)
verkoop@steenbergentegels.nl

Onze showroom is rolstoel toegankelijk!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 15:30 uur

Route

U vindt Steenbergen Wand- en vloertegels centraal in het land. Onze showroom bevindt zich vlak aan de A12 bij Veenendaal. U volgt gewoon de rijksweg N418 en N224 richting Ede. Ons karakteristieke pand, een voormalige meelfabriek met hoge toren, kunt u vinden tegenover NS station Veenendaal-De klomp.

Afspraak maken

Uiteraard kun je gewoon bij ons binnenwandelen, maar je mag ook een afspraak maken om zeker te weten dat je geholpen wordt. Dat kan hieronder: vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

In onze showroom vind u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf.  In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen