Steenbergen Wand- en vloertegels

Stationsweg 10
6745 XM De Klomp
(Gelderland)

0318-573413 (keuze 2)
verkoop@steenbergentegels.nl

UITBREIDING SHOWROOM Onze showroom word uitgebreid met 400m², de verwachting is dat met ingang van ZATERDAG 23 MAART het nieuwe gedeelte GEOPEND is!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 15:30 uur

 

Route

U vindt Steenbergen Wand- en vloertegels centraal in het land. Onze showroom bevindt zich vlak aan de A12 bij Veenendaal. U volgt gewoon de rijksweg N418 en N224 richting Ede. Ons karakteristieke pand, een voormalige meelfabriek met hoge toren, kunt u vinden tegenover NS station Veenendaal-De klomp.

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. orsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek.

Over steenbergen