Welkom in onze showroom!

Ter bescherming van u en onze medewerkers:

- Gelieve 1,5m afstand te houden tot onze medewerkers en andere bezoekers. (Onze balie en verkoopruimte zijn voorzien van spatschermen, zo kunnen wij u in alle rust te woord staan)

Steenbergen Wand- en vloertegels
Stationsweg 10
6745 XM De Klomp
(Gelderland)

0318-573413 (keuze 2)
verkoop@steenbergentegels.nl

Onze showroom bestaat uit 3 verdiepingen en is voorzien van een traplift (geen vaste lift).

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 15:30 uur
Onderstaande (feest)dagen zijn wij gesloten:

Nieuwjaarsdag
2e Paasdag
Koningsdag
Bevrijdingsdag (2020)
Hemelvaartsdag
2e Pinksterdag
1e en 2e Kerstdag
Oudjaarsdag

Route

U vindt Steenbergen Wand- en vloertegels centraal in het land. Onze showroom bevindt zich vlak aan de A12 bij Veenendaal. U volgt gewoon de rijksweg N418 en N224 richting Ede. Ons karakteristieke pand, een voormalige meelfabriek met hoge toren, kunt u vinden tegenover NS station Veenendaal-De klomp.

Afspraak maken

Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnen komen wandelen, maar u mag ook een afspraak maken om zeker te weten dat u geholpen wordt. Dat kan hieronder: vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Op zaterdag plannen wij helaas geen afspraken. Wij zijn uiteraard wel geopend en u kunt vrijblijvend langs komen.

In onze showroom vind u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf.  In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen