Steenbergen Wand- en vloertegels

Stationsweg 10
6745 XM De Klomp
(Gelderland)

0318-573413 (keuze 2)
verkoop@steenbergentegels.nl

Koningsdag 27 april 2019 zijn wij gesloten

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 15:30 uur

 

Route

U vindt Steenbergen Wand- en vloertegels centraal in het land. Onze showroom bevindt zich vlak aan de A12 bij Veenendaal. U volgt gewoon de rijksweg N418 en N224 richting Ede. Ons karakteristieke pand, een voormalige meelfabriek met hoge toren, kunt u vinden tegenover NS station Veenendaal-De klomp.

Afspraak maken

Uiteraard kun je gewoon bij ons binnenwandelen, maar je mag ook een afspraak maken om zeker te weten dat je geholpen wordt. Dat kan hieronder: vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. orsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek.

Over steenbergen