Novabell

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Novabell tegels, 30 jaar keramische passie. Novabell werd in 1988 opgericht. Silvio Bellei was een van de grondleggers van deze Italiaanse keramische industrie. Novabell heeft passie voor keramiek en is steeds bezig om het beter en beter te doen.

Novabell tegels 

In de jaren 50 had de Italiaanse familie Bellei al ervaring in de keramische markt. Door de jarenlange ervaring zorgen zij voor prachtige en innovatieve keramische producten. Gedreven voor de passie van de oprichter weet Novabell ons steeds weer te verbazen. Wij vinden het belangrijk dat u bij ons terecht kunt voor tegels van de laatste trends. Novabell volgt alle trends en ontwikkelingen op het gebied van tegels op de voet. Ook speelt technologie en innovatie een grote rol bij het produceren van de NovaBell tegels. 

Het beste van Novabell

Wanneer u kiest voor de vloertegels van Novabell, dan kiest u voor een vloertegel die veiligheid geeft. De kwaliteit van de tegels is als jaren constant daarnaast is de vernieuwing oneindig. Wij hebben een ruime keuze tegels van Novabell in het assortiment opgenomen, waardoor de keuze oneindig is.

Bekijk het assortiment

In onze sfeervolle showroom kunt u ons assortiment Novabell tegels bezichtigen. Hier laten wij u graag de verschillende mogelijkheden zien. 

Bezoek onze showroom

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. orsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek.

Over steenbergen