Houtlook tegels 

Kiest u voor houtlook tegels? Dan kiest u voor een natuurlijke uitstraling die bijna niet te onderscheiden is van een houten vloer. En een bijkomend voordeel is dat u hier geen last heeft van vlekken of koude voeten. Vloerverwarming is namelijk geen probleem bij houtlook tegels. Benieuwd naar de diverse stijlen en afmetingen? Wij helpen u graag!

Laat u inspireren in onze showroom

Houtlook tegels: gebruiksvriendelijk

De mogelijkheden qua techniek zijn inmiddels zo groot dat houtlook tegels nauwelijks te onderscheiden zijn van een echte houten vloer. De houtlook tegels zijn veel makkelijker te reinigen. Ook trekken de houtlook tegels niet krom en verkleuren ze niet. En ze zijn goed te combineren met vloerverwarming. Kortom: het is een ideaal en duurzaam alternatief van een echte houten vloer. 

Houtlook tegels voor een landelijke uitstraling

Met houtlook tegels kunt u een warme en natuurlijke uitstraling creëren. En wist u al dat houtlook tegels ook toe te passen zijn in de badkamer of het toilet? Met een speciale behandeling kan de vloer waterbestendig worden waardoor de tegels ook hier toepasbaar zijn. Waar u de tegels ook wilt plaatsen, dankzij onze ruime collectie vindt u altijd wel een tegel die aan uw wensen voldoet.

Een ruim assortiment

Houtlook tegels zijn zowel beschikbaar in vloertegels houtlook als in wandtegels houtlook. De houtlook tegels zijn in verschillende patronen te leggen. Heeft u wel eens houtlook tegels visgraat gezien? Daarmee kunt u een prachtig speels effect creëren. Houtlook tegels zijn verkrijgbaar in wit, grijs en zwart. Ook de afmetingen zijn verkrijgbaar van planken van 20 bij 90 tot planken van 30 bij 120 cm, het kan allemaal met houtlook tegels.

Wij helpen u graag

Bij Steenbergen hebben we een grote eigen voorraad en daarnaast direct contact met onze leveranciers. Dit zorgt ervoor dat we vaak de nieuwste varianten direct in onze showroom kunnen laten zien. Benieuwd naar ons assortiment? U bent van harte welkom.