Portugese wandtegels

Portugese wandtegels worden veel toegepast in de keuken of in de badkamer. Portugese wandtegels geven een ruimte een unieke uitstraling. De Portugese tegels worden gemaakt van keramiek. Deze Portugese wandtegels zijn met de machine vervaardigd en vervolgens voorzien van een opdruk. De prints zijn in prachtige kleuren en motieven verkrijgbaar: de mogelijkheden van Portugese wandtegels zijn eindeloos. 

Bekijk onze projecten waar we Portugese wandtegels hebben toegepast

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen