Isla

Isla tegels zijn tegels met Italiaanse charme. Het bedrijf werd opgericht in 1973 en werd in 2012 onderdeel van de Romani Group via haar dochteronderneming Ngt. Isla tegels hebben een verfijnde en eigentijdse look. Het aanbod van de Isla tegels is breed, en wordt geïnspireerd door de binnenlandse architectuur.

Laat u inspireren

Italiaanse tegels

Isla tegels hebben bijzondere aandacht voor versieringen en accessoires die de tegels een klassieke schoonheid geven. De tegels zijn gebaseerd op het Italiaanse vakmanschap, waar prachtige tegels worden gerealiseerd die passen in elk interieur. Het aanbod van de Isla tegels is groot: er kunnen verschillende stijlen worden gerealiseerd.

Vele mogelijkheden 

Isla wil mensen de mogelijkheid geven om verschillende tegelpatronen zelf samen te stellen. Met de vele verschillende tegels ontstaan er namelijk veel uitgebreide variatiemogelijkheden. Zo kunt u zelf combinaties maken geheel passend bij uw interieur. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende tegelvormen: waaronder mozaïek tegels en hexagon tegels waarbij ook weer verschillende maatvormingen mogelijk zijn. En dan hebben we het nog niets over de verschillende afwerkingen van de tegels, de verschillende kleuren en de verschillende decoratieve creaties.

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen