Isla

Isla tegels zijn tegels met Italiaanse charme. Het bedrijf werd opgericht in 1973 en werd in 2012 onderdeel van de Romani Group via haar dochteronderneming Ngt. Isla tegels hebben een verfijnde en eigentijdse look. Het aanbod van de Isla tegels is breed, en wordt geïnspireerd door de binnenlandse architectuur.

Laat u inspireren

Italiaanse tegels

Isla tegels hebben bijzondere aandacht voor versieringen en accessoires die de tegels een klassieke schoonheid geven. De tegels zijn gebaseerd op het Italiaanse vakmanschap, waar prachtige tegels worden gerealiseerd die passen in elk interieur. Het aanbod van de Isla tegels is groot: er kunnen verschillende stijlen worden gerealiseerd.

Vele mogelijkheden 

Isla wil mensen de mogelijkheid geven om verschillende tegelpatronen zelf samen te stellen. Met de vele verschillende tegels ontstaan er namelijk veel uitgebreide variatiemogelijkheden. Zo kunt u zelf combinaties maken geheel passend bij uw interieur. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende tegelvormen: waaronder mozaïek tegels en hexagon tegels waarbij ook weer verschillende maatvormingen mogelijk zijn. En dan hebben we het nog niets over de verschillende afwerkingen van de tegels, de verschillende kleuren en de verschillende decoratieve creaties.