Mosa vloertegels

Bij Mosa hebben ze passie voor keramiek. Al meer dan 130 jaar produceren zij tegels. Dit doen zij met de zuiverste grondstoffen en met de magie van innovatief Nederlands design. Zij omarmen de de Cradle to Cradle-filosofie. In meer dan dertig landen, verspreid over vier continenten, prijken hun tegels op wanden, vloeren, gevels en terrassen van particuliere, commerciële en openbare gebouwen, zowel in interieurs als exterieurs.

Laat u inspireren

Mosa vloertegels

Mosa staat voor het allerbeste uit Nederlands design. Dankzij jarenlange ervaring en een rijke geschiedenis in de productie van keramische tegels komt tijdloze esthetiek samen met functionaliteit en puur vakmanschap.

Geschiedenis Mosa vloertegels

Vandaag de dag ontwerpt, ontwikkelt en produceert Mosa zijn tegels nog altijd in Maastricht, de stad waar het bedrijf in 1883 werd opgericht. Nederlanders zijn bekend om hun eigentijdse, functionele en innovatieve ontwerpen. De stijl van Mosa sluit hier naadloos bij aan. De tegels met hun strakke design, puurheid en eenvoud weerspiegelen hun Nederlandse karakter.

Passie en ervaring

De passie en ervaring zijn de drijfveer achter Mosa’s voortdurende zoektocht naar de beste oplossingen voor de uitdagingen van de internationale architectuur. Dit betekent dat de tegels niet alleen mooi zijn; voor Mosa is uiterlijk even belangrijk als functionaliteit en duurzaamheid. Ze garanderen dat de tegels alle functionele vereisten overtreffen en dat ze een leven lang meegaan — of zolang ze nodig zijn.

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen