Mosa vloertegels

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Bij Mosa hebben ze passie voor keramiek. Al meer dan 130 jaar produceren zij tegels. Dit doen zij met de zuiverste grondstoffen en met de magie van innovatief Nederlands design. Zij omarmen de de Cradle to Cradle-filosofie. In meer dan dertig landen, verspreid over vier continenten, prijken hun tegels op wanden, vloeren, gevels en terrassen van particuliere, commerciële en openbare gebouwen, zowel in interieurs als exterieurs.

Laat u inspireren

Mosa vloertegels

Mosa staat voor het allerbeste uit Nederlands design. Dankzij jarenlange ervaring en een rijke geschiedenis in de productie van keramische tegels komt tijdloze esthetiek samen met functionaliteit en puur vakmanschap.

Geschiedenis Mosa vloertegels

Vandaag de dag ontwerpt, ontwikkelt en produceert Mosa zijn tegels nog altijd in Maastricht, de stad waar het bedrijf in 1883 werd opgericht. Nederlanders zijn bekend om hun eigentijdse, functionele en innovatieve ontwerpen. De stijl van Mosa sluit hier naadloos bij aan. De tegels met hun strakke design, puurheid en eenvoud weerspiegelen hun Nederlandse karakter.

Passie en ervaring

De passie en ervaring zijn de drijfveer achter Mosa’s voortdurende zoektocht naar de beste oplossingen voor de uitdagingen van de internationale architectuur. Dit betekent dat de tegels niet alleen mooi zijn; voor Mosa is uiterlijk even belangrijk als functionaliteit en duurzaamheid. Ze garanderen dat de tegels alle functionele vereisten overtreffen en dat ze een leven lang meegaan — of zolang ze nodig zijn.

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. orsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek.

Over steenbergen