Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Wandtegels kopen?

Wandtegels kunnen overal in huis een unieke look creëren.  Bijvoorbeeld op de gang, achter de open haard, op de schouw of op een muur in uw woonkamer. Wilt u graag een moderne uitstraling? Of past een landelijke sfeer beter in uw huis? Wij hebben een uitgebreid assortiment: waaronder ook portugese wandtegels, betonlook wandtegels of wandtegels mozaïek. Een groot gedeelte hiervan presenteren we in onze showroom, waar u inspiratie op kunt doen en waar wij u graag advies geven.  

Wandtegels badkamer

De keuze voor een tegel in de badkamer is vaak een praktische, neem bijvoorbeeld een keramische wandtegel. Eenvoudig schoon te houden aangezien hier geen vuil intrekt. Of kies voor wandtegels mozaïek, waarbij veel kleuren kunnen worden gecombineerd. Ook natuursteenlook wandtegels zijn mogelijk, vaak wordt dit gekozen om het rustgevende effect wat ermee kan worden gecreëerd. Een voordeel hiervan is dat het onderhoudsarm is, dus ook geschikt voor de badkamer.

Wandtegels keuken

In de keuken is het belangrijk dat de wandtegels tegen een spatje kunnen. Natuursteen in de keuken kan erg mooi zijn in een klassieke keuken. Als u de natuursteen combineert met een strakke keuken zorgt dit voor een bijzonder kleureffect. Bij natuursteen is het wel belangrijk dat deze correct wordt behandeld en geïmpregneerd, hier helpen we u graag bij.

Lees hier meer over onderhoud van uw tegels 

Vloertegels op de wand

Niet iedereen weet dat vloertegels ook op de wand verwerkt kunnen worden. Zo heeft u dus nog meer keuzemogelijkheden!  Ook kunt u op deze manier een stoerdere uitstraling creëren. Het is wel belangrijk dat er dan een sterkere lijm wordt gebruikt, omdat vloertegels wat zwaarder zijn dan de gangbare wandtegels.

Bezoek onze showroom

Bij Steenbergen Tegels Veenendaal hebben we een grote eigen voorraad en direct contact met onze leveranciers. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen leveren. Kom gerust langs in onze showroom om de wandtegels op uw gemak te kunnen bekijken. Wij staan voor u klaar en helpen u graag met de perfect passende wandtegel!

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. orsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek.

Over steenbergen