Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Wandtegels kopen?

Wandtegels kunnen overal in huis een unieke look creëren.  Bijvoorbeeld op de gang, achter de open haard, op de schouw of op een muur in uw woonkamer. Wilt u graag een moderne uitstraling? Of past een landelijke sfeer beter in uw huis? Wij hebben een uitgebreid assortiment: waaronder ook portugese wandtegels, betonlook wandtegels of wandtegels mozaïek. Een groot gedeelte hiervan presenteren we in onze showroom, waar u inspiratie op kunt doen en waar wij u graag advies geven.  

Wandtegels badkamer

De keuze voor een tegel in de badkamer is vaak een praktische, neem bijvoorbeeld een keramische wandtegel. Eenvoudig schoon te houden aangezien hier geen vuil intrekt. Of kies voor wandtegels mozaïek, waarbij veel kleuren kunnen worden gecombineerd. Ook natuursteenlook wandtegels zijn mogelijk, vaak wordt dit gekozen om het rustgevende effect wat ermee kan worden gecreëerd. Een voordeel hiervan is dat het onderhoudsarm is, dus ook geschikt voor de badkamer.

Wandtegels keuken

In de keuken is het belangrijk dat de wandtegels tegen een spatje kunnen. Natuursteen in de keuken kan erg mooi zijn in een klassieke keuken. Als u de natuursteen combineert met een strakke keuken zorgt dit voor een bijzonder kleureffect. Bij natuursteen is het wel belangrijk dat deze correct wordt behandeld en geïmpregneerd, hier helpen we u graag bij.

Lees hier meer over onderhoud van uw tegels 

Vloertegels op de wand

Niet iedereen weet dat vloertegels ook op de wand verwerkt kunnen worden. Zo heeft u dus nog meer keuzemogelijkheden!  Ook kunt u op deze manier een stoerdere uitstraling creëren. Het is wel belangrijk dat er dan een sterkere lijm wordt gebruikt, omdat vloertegels wat zwaarder zijn dan de gangbare wandtegels.

Bezoek onze showroom

Bij Steenbergen Tegels Veenendaal hebben we een grote eigen voorraad en direct contact met onze leveranciers. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen leveren. Kom gerust langs in onze showroom om de wandtegels op uw gemak te kunnen bekijken. Wij staan voor u klaar en helpen u graag met de perfect passende wandtegel!

In onze showroom vind u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf.  In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen