Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Portugese tegels

Portugese tegels zorgen voor een prachtige antieke stijl. Er is veel keus wanneer u kiest voor Portugese tegels: er zijn veel unieke motieven. De tegels zijn zowel op de wand als op de vloer toe te passen en het gebruiksgemak van de tegels is groot. Op zoek naar inspiratie? Kom bij ons langs en kijk hoe de tegels toe te passen zijn op verschillende manieren.

BeZOEK ONZE showroom

Portugese tegels kopen

Wilt u een warme en vrolijke sfeer in huis? Dat kan met Portugese tegels! Plaats de tegels bijvoorbeeld in de hal, waarmee u meteen zorgt voor een warm welkom. De Portugese tegels kunnen prachtig worden gecombineerd met verschillende patronen en kleuren. Zo kunt u een unieke tegelvloer realiseren die volledig past bij uw smaak. Ook het plaatsen van de tegel op de wand is weer helemaal trendy. Met de Portugese tegels kan een wand er echt uitspringen en zorgen voor een prachtig effect.

Portugese tegels keuken

In de keuken kunnen Portugese tegels er echt uitspringen, denk aan het plaatsen van de tegels op de achterwand van de keuken of op de vloer. Met de bijzondere kleuren, decoratieve bewerkingen en unieke (bloemen) motieven creëert u een levendige uitstraling.

Portugese tegels keramisch

Het voordeel van Portugese tegels keramisch is het onderhoudsgemak, de tegel kan makkelijk worden schoongehouden en is niet gevoelig voor krassen of vlekken. De Portugese tegel is in veel motieven en in een kleurrijk aanbod beschikbaar. Ook zijn er verschillende afmetingen en verschillende vormen. 

Portugese tegels 10x10

Tegenwoordig zien we de portugese tegels 10x10 het meest terug in onze collectie. Maar ook 20x20 cm is een bekende maatvoering. Met een grotere tegel heeft u minder voegen wat zorgt voor een rustigere uitstraling. U bent van harte welkom om de verschillende soorten te bekijken in onze showroom, wij helpen u graag!

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. orsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek.

Over steenbergen