Keramische Portugese vloertegels & wandtegels

Keramische Portugese tegels

Een prachtige stijl, authenticiteit en gebruiksgemak in één. De Portugese tegels (keramische variant) zijn zowel op de wand als op de vloer toe te passen. Tevens past dit in vrijwel elke kamer!

Op zoek naar inspiratie? Kom langs in onze showroom en bekijk ons grote aanbod in motieven, maten en kleuren! Onze soorten zijn grotendeels uit voorraad leverbaar in de maten 10x10 en 20x20.

In onze showroom vindt u een groot assortiment!

Bezoek onze showroom 

Portugese vloertegels & Portugese wandtegels

Portugese vloer- en wandtegels zijn vaak bedoeld om een statement te maken in een ruimte. Vroeger werden deze tegels vaak alleen in de hal gebruikt, het visitekaartje van de woning. Door te kiezen voor Portugese tegels, zorgt u voor een warme en vrolijke sfeer in huis. Plaats de tegels bijvoorbeeld in de hal, waarmee u meteen zorgt voor een warm welkom voor uw gasten. U kunt de tegels ook combineren met verschillende patronen en kleuren. Zo zorgt u voor een unieke tegelvloer die volledig past bij uw smaak. 

Het plaatsen van de tegel op de wand is weer helemaal trendy. Door het gebruik van Portugese wandtegeltjes kan een wand er echt uitspringen en ze zorgen voor een prachtig effect. Bekijk hier de voorbeelden in verschillende vertrekken:

Verschillende maten: 10x10 en 20x20

Tegenwoordig zien we de Portugese tegels 10x10 het meest terug in onze collectie. Maar ook 20x20 cm is een bekende maatvoering. Keramische Portugese tegels zijn machinaal vervaardigd en voorzien van diverse prints. Hierdoor bieden wij u een zeer uitgebreid aanbod.

De prints worden gemaakt met de nieuwste ontwerptechnieken die ervoor zorgen dat de uitstraling niet of nauwelijks te onderscheiden is van echte Portugese cementtegels. De keramische tegeltjes zijn kleur- en maatvast. Ze zijn zowel op de wand als op de vloer toe te passen. De dikte van de tegel is gemiddeld 15 à 16 mm dik. 

van den Brink_Rhenen-005 (Medium) (1).jpg

Portugese tegels keukenvloer

In de keuken kunnen ze er echt uitspringen, denk aan het plaatsen van de tegels op de achterwand van de keuken of als Portugese tegelvloer. Met de bijzondere kleuren, decoratieve bewerkingen en unieke (bloemen) motieven creëert u een levendige uitstraling.

Keramische vloertegel: een groot onderhoudsgemak

Het voordeel van keramische Portugese wandtegeltjes en vloertegels is het onderhoudsgemak, de keramische tegel kan makkelijk worden schoongehouden en is niet gevoelig voor krassen of vlekken.

De Portugese tegel is in veel motieven en in een kleurrijk aanbod beschikbaar. Ook zijn er verschillende afmetingen en verschillende vormen. Portugese tegels keramisch in combinatie met vloerverwarming is ook een uitstekende mogelijkheid.  

U bent van harte welkom om de verschillende soorten te bekijken in onze showroom, wij helpen u graag!