Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Portugese tegels

Filter op ruimte

Keramische Portugese tegels

Een prachtige stijl en authenticiteit en gebruiksgemak in één. De Portugese tegels (keramische variant) zijn zowel op de wand als op de vloer toe te passen.

Op zoek naar inspiratie? Kom langs in onze showroom en bekijk ons grote aanbod in motieven, maten en kleuren! Onze soorten zijn grotendeels uit voorraad leverbaar in de maten 10x10 en 20x20.

In onze showroom vind u een groot assortiment!

BeZOEK ONZE showroom

Portugese vloertegels & Portugese wandtegels

U krijgt een warme en vrolijke sfeer in huis. Plaats ze bijvoorbeeld in de hal, waarmee u meteen zorgt voor een warm welkom. Of combineer ze met verschillende patronen en kleuren. Zo kunt u een unieke tegelvloer realiseren die volledig past bij uw smaak.

Ook het plaatsen van de tegel op de wand is weer helemaal trendy. Met deze tegels kan een wand er echt uitspringen en zorgen voor een prachtig effect. Bekijk hier de voorbeelden in verschillende vertrekken:

Verschillende maten: 10x10 en 20x20

Tegenwoordig zien we ze 10x10 het meest terug in onze collectie. Maar ook 20x20 cm is een bekende maatvoering. Keramische Portugese tegels zijn machinaal vervaardigd en voorzien van diverse prints. Hierdoor bieden wij u een zeer uitgebreid aanbod.

De prints worden gemaakt met de nieuwste ontwerptechnieken die ervoor zorgen dat de uitstraling niet of nauwelijks te onderscheiden is van echte Portugese cementtegels. De keramische tegeltjes zijn kleur- en maatvast. Ze zijn zowel op de wand als op de vloer toe te passen.

van den Brink_Rhenen-005 (Medium) (1).jpg

In de keuken

In de keuken kunnen ze er echt uitspringen, denk aan het plaatsen van de tegels op de achterwand van de keuken of als Portugese tegelvloer. Met de bijzondere kleuren, decoratieve bewerkingen en unieke (bloemen) motieven creëert u een levendige uitstraling.

Keramische vloertegel: een groot onderhoudsgemak

Het voordeel van Portugese tegels keramisch is het onderhoudsgemak, de keramische tegel kan makkelijk worden schoongehouden en is niet gevoelig voor krassen of vlekken.

De Portugese tegel is in veel motieven en in een kleurrijk aanbod beschikbaar. Ook zijn er verschillende afmetingen en verschillende vormen.

U bent van harte welkom om de verschillende soorten te bekijken in onze showroom, wij helpen u graag!

In onze showroom vind u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf.  In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen