Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Portugese tegels

Filter op ruimte

Keramische Portugese tegels

Portugese tegels zorgen voor een prachtige stijl en hiermee heeft u authenticiteit en gebruiksgemak in één. De tegels zijn zowel op de wand als op de vloer toe te passen. Op zoek naar inspiratie? Kom langs in onze showroom en bekijk ons grote aanbod in motieven, maten en kleuren! De tegels zijn grotendeels uit voorraad leverbaar in de maten 10x10 en 20x20.

BeZOEK ONZE showroom

Portugese vloertegels & Portugese wandtegels

U krijgt met de tegels een warme en vrolijke sfeer in huis. Plaats de tegels bijvoorbeeld in de hal, waarmee u meteen zorgt voor een warm welkom. De tegels kunnen prachtig worden gecombineerd met verschillende patronen en kleuren. Zo kunt u een unieke tegelvloer realiseren die volledig past bij uw smaak. Ook het plaatsen van de tegel op de wand is weer helemaal trendy. Met de tegels kan een wand er echt uitspringen en zorgen voor een prachtig effect. Bekijk hier de voorbeelden in verschillende vertrekken:

Portugese tegels 10x10 en 20x20

Tegenwoordig zien we ze 10x10 het meest terug in onze collectie. Maar ook 20x20 cm is een bekende maatvoering. Keramische Portugese tegels zijn machinaal vervaardigd en voorzien van diverse prints. Hierdoor bieden wij u een zeer uitgebreid aanbod. De prints worden gemaakt met de nieuwste ontwerptechnieken die ervoor zorgen dat de uitstraling niet of nauwelijks te onderscheiden is van een echte Portugese cementtegel. De keramische tegeltjes zijn kleur- en maatvast. De tegels zijn zowel op de wand als op de vloer toe te passen.

In de keuken

In de keuken kunnen de tegels er echt uitspringen, denk aan het plaatsen van de tegels op de achterwand van de keuken of als Portugese tegelvloer. Met de bijzondere kleuren, decoratieve bewerkingen en unieke (bloemen) motieven creëert u een levendige uitstraling.

Keramische tegels: een groot onderhoudsgemak

Het voordeel van Portugese tegels keramisch is het onderhoudsgemak, de keramische tegel kan makkelijk worden schoongehouden en is niet gevoelig voor krassen of vlekken. De Portugese tegel is in veel motieven en in een kleurrijk aanbod beschikbaar. Ook zijn er verschillende afmetingen en verschillende vormen.

U bent van harte welkom om de verschillende soorten te bekijken in onze showroom, wij helpen u graag!

In onze showroom vind u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf.  In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen