Showroom wand- en vloertegels

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in het karakteristieke pand van de voormalige 'Cooperatie De Klomp'. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. We hebben onze showroom aangekleed met wat huiselijke elementen voor een aangename sfeer.

UITBREIDING SHOWROOM Onze showroom word uitgebreid met 400m², de verwachting is dat met ingang van ZATERDAG 23 MAART het nieuwe gedeelte GEOPEND is! Zie onderaan deze pagina de voortgang foto's!

CONTACT

De huiselijke inrichting vormt een mooi contrast met de industriële omgeving. Dit maakt de showroom een bron van inspiratie voor de consument maar ook zeker voor de interieur stylisten. Het is in een ongedwongen sfeer fijn vertoeven tussen onze wand- en vloertegels. Wij heten u van harte welkom! (de koffie is uiteraard gratis).

Uitbreiding showroom

Vanaf eind maart 2019 beschikken wij over maar liefst 1000m² showroom, verdeeld over drie verdiepingen.
Bekijk hieronder de voortgangs foto's.


19 februari 2019

1e verdieping 25 feb. 2019.jpg
25 februari 2019

1e verdieping 25 feb. 2019-1.jpg
25 februari 2019

1e verdieping 25 feb. 2019-2.jpg
25 februari 2019

IMG_9410.jpg
6 maart 2019 - Twee spreekkamers waar we rustig met de klanten kunnen zitten

600m² aan voorbeeldvloeren

In onze showroom hebben wij grote voorbeeldvloeren van minimaal 180x240. Dit geeft een goed beeld van de vloertegels. Gezien de vloertegels steeds meer tekening hebben en de vloertegels steeds groter worden is het noodzakelijk een groter oppervlakte te zien alvorens er een keuze gemaakt kan worden.

 

Bezoek onze showroom

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. orsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek.

Over steenbergen