Flaviker

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Om de nieuwste trends in de gaten te houden bezoeken wij regelmatig onze fabrieken in Portugal, Spanje en Italië. Flaviker tegels komen uit Italië, Flaviker is een producent van keramische vloer- en wandtegels met jarenlange ervaring.

Bezoek onze showroom

Flaviker tegels

Flaviker tegels zijn beschikbaar in prachtige designs. De tegels worden ontwikkeld door innovatieve technologie. De Flaviker tegels zijn beschikbaar in tegels voor de badkamer, de keuken en de huiskamer. Er zijn verschillende stijlen tegels.

Flaviker tegels milieuvriendelijk

Bij het produceren van de Flaviker tegels wordt sterk rekening gehouden met het milieu. Zo letten ze met hun “I love green”-beleid erop dat uitstoot van slechte stoffen worden gereduceerd, er geen bevuild water wordt gedumpt en dat materialen gerecycled worden.

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. orsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek.

Over steenbergen