Flaviker

Om de nieuwste trends in de gaten te houden bezoeken wij regelmatig onze fabrieken in Portugal, Spanje en Italië. Flaviker tegels komen uit Italië, Flaviker is een producent van keramische vloer- en wandtegels met jarenlange ervaring.

Bezoek onze showroom

Flaviker tegels

Flaviker tegels zijn beschikbaar in prachtige designs. De tegels worden ontwikkeld door innovatieve technologie. De Flaviker tegels zijn beschikbaar in tegels voor de badkamer, de keuken en de huiskamer. Er zijn verschillende stijlen tegels.

Flaviker tegels milieuvriendelijk

Bij het produceren van de Flaviker tegels wordt sterk rekening gehouden met het milieu. Zo letten ze met hun “I love green”-beleid erop dat uitstoot van slechte stoffen worden gereduceerd, er geen bevuild water wordt gedumpt en dat materialen gerecycled worden.

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen