Keramisch parket

Keramische parket

Steeds vaker wordt er gekozen voor keramische tegels. Bijvoorbeeld keramische tegels houtlook. Hier heeft u wel de voordelen van een warme sfeer, maar niet de nadelen van het onderhoud. Keramische tegels zijn in verschillende soorten beschikbaar. Zo is er keramisch parket visgraat, keramisch parket eiken, keramische tegels betonlook of zelfs keramische Portugese tegels. Wij laten u graag de verschillende soorten keramisch parket zien in onze showroom.

Keramisch parket voordelen

Keramisch parket is onderhoudsarm. Dat betekent dat u de vloer niet hoeft te lakken, schuren en waxen. Dat is dan ook reden dat veel mensen liever niet kiezen voor een houten vloer. Keramische tegels zijn bijna niet te onderscheiden van een houten vloer. Dit komt door de moderne techniek. Er kan een structuur (noesten) aan de tegel worden toegevoegd. Daarnaast zijn keramische tegels goed te combineren met vloerverwarming en is het vochtbestendig. Dit zorgt ervoor dat de tegels in elke ruimte gelegd kunnen worden.

Keramisch parket soorten

Het aanbod van keramisch tegels is erg groot. Keramisch parket is verkrijgbaar in verschillende motieven. Wij hebben bijvoorbeeld keramisch parket betonlook, geïnspireerd op de echte betonvloeren. Keramische tegels betonlook zijn makkelijk te plaatsen, onderhoudsarm en duurzaam. Of kies voor keramisch parket visgraat. Dit is de luxe keramische vloertegel, verwerkt in een specifiek legpatroon wat zorgt voor een speels effect. Met keramisch parket heeft u een ruime keuze.

Afmetingen

Ook de keuze in afmetingen is divers:

  • keramische tegels 60x60
  • keramische tegels 120x120
  • keramische tegels 80x80
  • keramische tegels 100x100

 

Bezoek onze showroom!

Vindt u het fijn de tegels eerst te bezichtigen in onze uitgebreide showroom? Onze sfeervolle showroom met wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. We hebben onze showroom aangekleed met wat huiselijke elementen in landelijke sfeer. De landelijke inrichting vormt een mooi contrast met de industriële omgeving. Dit maakt de showroom een bron van inspiratie! Zo is het in een ongedwongen sfeer fijn vertoeven tussen onze binnentegels.

Bezoek onze showroom