Interesse?

Maak een afspraak!

Keramisch parket 

Steeds vaker wordt er gekozen voor keramisch parket, bijvoorbeeld keramische tegels houtlook. Hier heeft u wel de voordelen van een warme sfeer, maar niet de nadelen van het onderhoud. Keramisch parket is in verschillende soorten beschikbaar: zo is er bijvoorbeeld ook keramisch parket visgraat, keramisch parket eiken, keramische tegels betonlook of zelfs keramische Portugese tegels. Wij laten u graag de verschillende soorten keramische parket zien in onze showroom.

Keramisch parket voordelen

Keramisch parket is onderhoudsarm. Dat betekent dat u de vloer niet hoeft te lakken, schuren en waxen. Dat is dan ook reden dat veel mensen liever niet kiezen voor een houten vloer. Keramische tegels zijn bijna niet te onderscheiden met een houten vloer, dit komt door de moderne techniek. Er kan een structuur (noesten) aan de tegel worden toegevoegd. Daarnaast zijn keramische tegels goed te combineren met vloerverwarming en keramisch parket is geheel vochtbestendig. Dit zorgt ervoor dat de tegels in elke ruimte gelegd kunnen worden.

Keramisch parket soorten

Het aanbod van keramische vloertegels is erg groot, keramisch parket is verkrijgbaar in verschillende motieven. Wij hebben bijvoorbeeld keramisch parket betonlook, geïnspireerd op de echte betonvloeren. Keramische tegels betonlook zijn makkelijk te plaatsen, onderhoudsarm en duurzaam. Of kies voor keramisch parket visgraat, dit is de luxe keramische vloertegel, verwerkt in een specifiek legpatroon wat zorgt voor een speels effect. Met keramisch parket heeft u een ruime keuze.

Afmetingen

Ook de keuze in afmetingen is divers:

  • keramische tegels 60x60
  • keramische tegels 120x120
  • keramische tegels 80x80
  • keramische tegels 100x100

 

Bezoek onze showroom!

Vindt u het fijn de tegels eerst te bezichtigen in onze uitgebreide showroom? Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. We hebben onze showroom aangekleed met wat huiselijke elementen in landelijke sfeer. De landelijke inrichting vormt een mooi contrast met de industriële omgeving. Dit maakt de showroom een bron van inspiratie en zo is het in een ongedwongen sfeer fijn vertoeven tussen onze binnentegels.

Bezoek onze showroom

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. orsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek.

Over steenbergen