Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Badkamertegels

Wilt u graag badkamertegels kopen? In onze showroom hebben wij een ruim assortiment beschikbaar. Weet u niet goed wat de voor- en nadelen zijn van een bepaalde tegel? Wilt u uw badkamer groter laten lijken? Of wilt u een speciale combinatie? Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag om de juiste tegel te vinden.

Laat u helpen in onze showroom

Badkamertegels kopen, waar moet u op letten?


Omdat er zoveel keuze is, kan het lastig zijn een badkamertegel te kiezen die aan uw wensen voldoet. In de badkamer moeten de tegels op de vloer niet te glad zijn, de structuur van de tegel is belangrijk. Daarnaast speelt de hygiëne in de badkamer een rol, een keramische tegel is bijvoorbeeld makkelijk schoon te houden. En wanneer u kiest voor een natuursteen tegel, is het belangrijk deze goed te impregneren. Zo beschermt u de tegels voor invloeden van buitenaf.

Verschillende soorten badkamertegels

Een mooi betegelde vloer of wand ziet er strak, netjes en schoon uit.  Het mooie van tegels is dat er oneindig veel mogelijkheden zijn: in zowel kleuren, motieven als in patronen. Portugese tegels voor in de badkamer kunnen een saaie badkamerwand een speels karakter geven. Op dit moment zijn deze tegels erg populair. Maar ook mozaïek badkamertegels zijn momenteel geliefd, omdat er mooie combinaties mee kunnen worden gemaakt met de tegels op de vloer.

Verschillend formaat badkamertegel

Wij hebben badkamertegels in allerlei verschillende soorten en maten. Grote tegels zijn hygiënisch (minder voegen) en geven een gevoel van ruimte. Deze tegels zijn populair, al weet niet iedereen een grote tegel goed toe te passen is in de badkamer. Om zo min mogelijk snijverlies te krijgen geven wij u van te voren advies over de juiste hoeveelheid tegels. In onze showroom presenteren we zowel de kleine als de grotere formaten badkamertegels.

Showroom vol inspiratie

In onze showroom kunt u inspiratie opdoen, en helpen wij u graag om de perfecte tegel te vinden. Kom langs en laat u verrassen door ons aanbod: Portugese tegels badkamer, badkamer tegels van natuursteen, mozaïek badkamertegels en nog veel meer. Bij Steenbergen tegels Veenendaal bent u op het juiste adres! Kom langs in onze showroom, wij denken graag met u mee!

In onze showroom vind u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf.  In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen