Tegelzetter

Bent u op zoek naar een tegelzetter? Wij plaatsen zelf geen tegels, maar wij vinden het wel belangrijk dat onze tegels op de juiste manier worden geplaatst. Daarom beschikken wij over een compact netwerk aan vaklieden die uw tegels kunnen verwerken. Deze tegelzetters bevinden zich in verschillende omgevingen: tegelzetter Veenendaal, tegelzetter Ede en tegelzetter Utrecht.

Tegelzetters groot formaat tegels

Wij vinden de wens van onze klant erg belangrijk en streven altijd naar een hoge kwaliteit. Om die reden hebben wij een uitgebreid netwerk tegelzetters. Dit zijn tegelzetters met veel ervaring, en door onze nauwe samenwerking weten wij precies wat we aan hen hebben. Zo kennen wij bijvoorbeeld tegelzetters die gespecialiseerd zijn in het leggen van grote tegels. Hier is specifieke kennis voor nodig, omdat er vaak wordt gevreesd voor snijverlies. Ook het risico voor het breken van de tegels is hier groter dan bij kleine tegels. De tegelzetters uit ons netwerk weten hoe zij hiermee om moeten gaan en zorgen ervoor dat er zo min mogelijk snijverlies is.

Vraag ons gerust naar een goede tegelzetter bij u in de buurt, wij geven u graag advies!

v 27.jpg

v 23.jpg

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen