Italgraniti tegels

Bij het uitzoeken van uw badkamertegels is de kwaliteit natuurlijk een belangrijke factor. Wij verkopen verschillende soorten tegels van het merk Italgraniti. Dit zijn Italiaanse tegels van topkwaliteit. De tegels van Italgraniti zijn zowel verkrijgbaar in wandtegels als vloertegels voor in de woonkamer en badkamer.

Bezoek onze showroom

Italgraniti tegels

Italgraniti is een internationaal bedrijf en is ook de leverancier van het merk Impronta. De wandtegels en vloertegels van Italgraniti hebben voor iedereen wat wils: van natuursteenlook tegels tot houtlook tegels en van subtiel tot opvallend. Italgraniti houdt zich bezig met de verschillende ontwikkelingen op de markt en heeft daarom altijd de tegels van de laatste trends direct beschikbaar.

Impronta tegels

Impronta staat bekend om haar tegels met een natuurlijke uitstraling. Door middel van moderne, digitale printtechnieken, kan Italgraniti een natuurlijke look creëren op een keramische tegel. Dus de uitstraling van natuursteen, maar dan met alle voordelen van een keramiek tegel. Italgraniti kenmerkt zich door hoogwaardige technologie en stijlvolle designs op basis van de laatste innovatieve inzichten en ontwikkelingen. Vloertegels en wandtegels van Italgraniti staan voor kwaliteit waar men lang van kan genieten.

Groot formaat vloertegels

Nieuwe technologische ontwikkelen maken het mogelijk om gemakkelijk grote tegels te produceren. Vloertegels en wandtegels van 60 x 180 cm zijn allang geen uitzondering meer. Deze grote tegels geven een strak, ruimtelijk gevoel in uw badkamer of woonkamer. Bijna alle series van Italgraniti zijn ook te verkrijgen in traptreden, zwembadranden en plinten, voor het creëren van een echte eenheid.
 

Mega italgranitie marmer looks.jpg
Marble Experience - in veel verschillende formaten te verkrijgen