Ariana tegels

Ariana tegels komen uit Italië, Ariana is een Italiaanse tegelfabriek in wand- en vloertegels. Het bedrijf heet officieel Ariana Ceramica Italiana en is opgericht in 1967. Door de jarenlange ervaring is Ariana merkleider op het gebied van keramische tegels. De tegels staan bekend om de elegantie, wat zij te danken heeft aan het Italiaanse design.

Bekijk de tegels in onze showroom

Ariana tegels

Ariana tegels houdt continu de trends op het gebied van interieurontwerp in de gaten. Dankzij de bijdrage van exclusieve technologie, kunnen de trends snel en met kwaliteit worden gerealiseerd. Ariana biedt unieke en speciale tegels. Er wordt altijd gestreefd om de meest nieuwe en verrassende projecten te realiseren.

Ariana tegels zijn beschikbaar in verschillende soorten tegels: waaronder houtlook tegels en  steenlook tegels. De Italiaanse sfeer is terug te proeven in de tegels. Het Italiaanse bedrijf produceert tegels in verschillende formaten. Het is mogelijk om de mooiste patronen te leggen met verschillende keramische vloertegels, denk bijvoorbeeld aan een visgraat patroon.