Marmerlook tegels

Gaat u voor keramische marmerlook tegels? Dan kiest u voor een unieke en natuurlijke stijl in huis. Met marmerlook vloertegels of marmerlook wandtegels geeft u sfeer aan een ruimte. Er zijn tal van mogelijkheden binnen de marmerlook tegels. Laat u verrassen door ons aanbod in de showroom!

Bezoek de showroom

Keramische marmerlook tegels

Tegenwoordig zijn de marmerlook tegels niet meer te onderscheiden van echt marmer. Dit komt doordat er een marmerstructuur in een keramische tegel wordt geplaatst met de huidige technieken. Zo kunt u optimaal genieten van de vele voordelen van deze geweldige keramische tegelsoort. Met de mooie, natuurlijke uitstraling van de natuursteen marmer. Met marmer tegels op de vloer kan een klassieke, maar ook moderne uitstraling gecreëerd worden.

Bezoek onze showroom

Marmerlook tegels badkamer

Bent u op zoek naar tegels met een chique uitstraling? Kies dan voor marmer tegels! De tegels worden veel toegepast in de badkamer. Uw badkamer wordt met deze tegels een klein paleis. Marmerlook tegels zijn meer onderhoudsvriendelijk dan echte marmeren tegels. De marmer tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtinten. De collectie bestaat voornamelijk uit tegels met natuurlijke tinten. Denk hierbij aan marmerlook tegels beige, marmerlook tegels grijs en marmerlook tegels zwart. Witte marmerlook tegels behoren ook zeker tot de opties, maar je kunt ook kiezen voor gemêleerde tegels. Deze geven een speelse uitstraling aan je badkamer.

Marmerlook tegels kopen?

Keramische marmerlook tegels zijn toe te passen als marmer vloertegels en als marmer wandtegels. De marmerlook tegels zijn beschikbaar in diverse maten, kleuren en met verschillende eigenschappen. De tegels zijn zowel verkrijgbaar in een matte versie als in een hoogglans versie. Ook zijn de marmer tegels op verschillende plekken in huis toe te passen: marmer tegels badkamer, marmer tegels woonkamer, marmer tegels keuken: het kan allemaal!

De mooiste combinaties

Door de vele mogelijkheden kunt u prachtige combinaties maken met de marmer look tegels. De steen heeft een luxe uitstraling die past bij verschillende stijlen. Van klassiek en romantisch, tot modern, eigentijds en strak. Ook is de marmer look tegel beschikbaar in grotere formaten, wat nu een trend is. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen en alle verschillende mogelijkheden ontdekken. Laat u verrassen!