Keukentegels

Keukentegels

Krijgt u een nieuwe keuken en bent u op zoek naar keukentegels? Of is de keuken oud aan het worden en bent u toe aan iets nieuws? Er zijn veel verschillende soorten tegels in verschillende materialen, maten, soorten, afmetingen, kleuren en motieven. In onze showroom hebben wij een ruim assortiment beschikbaar. Hier helpen we u graag de juiste keuze te maken.

Laat u inspireren in onze showroom

Keukentegels wand

Met keukentegels aan de wand kunt u uw keuken makkelijk schoon houden. Wij hebben verschillende maten keukentegels om uit te kiezen. We zien de grote tegels steeds meer. Dit is logisch, want deze tegels zorgen voor weinig voegen. Denk bijvoorbeeld aan een grote keukentegel in betonlook, een trend van nu! Kleine keuken tegeltjes worden vaak gekozen voor een landelijke sfeer. In onze showroom kunt u zowel kleine keukentegeltjes als grote tegels bekijken.

Verschillende soorten keukentegels

Met waaltjes of klinkers in huis, zorgt u voor een nostalgische uitstraling. Bijvoorbeeld in de woonkamer, de keuken, de bijkeuken of in de hal. Wij hebben een prachtig assortiment in 6 kleuren beschikbaar. Zelfs de kleur van de voeg kan worden gekozen. Wilt u een wat speelser effect in de keuken? Kies dan voor mozaïektegels. Deze tegels vaak worden gecombineerd met keramische tegels of natuurstenen wandtegels boven het keukenblad.

Keukentegels wand + keukentegels vloer

Keukentegels op de vloer kunnen mooi worden gecombineerd. Dit kan bijvoorbeeld met tegels bij de achterwand van uw keuken. De tegels zijn beschikbaar in veel verschillende soorten en maten. We hebben verschillende kleuren keuken wandtegeltjes. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een mooi contrast tussen de keuken tegels op de vloer en op de wand. U kunt ook kiezen voor dezelfde keuken wandtegeltjes. Dit zal zorgen voor rust in uw keuken. Hiervoor wordt vaak gekozen, als u wilt gaan voor een moderne keuken. Het zorgt namelijk voor een strakke look. Laat u inspireren door de mogelijkheden!

Showroom vol inspiratie

In onze showroom kunt u inspiratie opdoen. Wij helpen u graag om de perfecte tegel te vinden. Kom langs en laat u verrassen door ons aanbod. Zo hebben wij bijvoorbeeld: Portugese tegels badkamer, badkamer tegels van natuursteen, mozaïek badkamertegels en nog veel meer. Bij Steenbergen tegels Veenendaal bent u op het juiste adres!