Keukentegels

Keuken tegels

Krijgt u een nieuwe keuken en bent u op zoek naar keukentegels? Er zijn veel verschillende soorten keukentegels, in verschillende materialen, maten, soorten, afmetingen, kleuren en motieven. In onze showroom hebben wij een ruim assortiment beschikbaar. Hier helpen we u graag de juiste keuze te maken.

Laat u inspireren in onze showroom

Keukentegels wand

Met keukentegels aan de wand houdt u uw keuken makkelijk schoon. Wij hebben verschillende formaten keukentegels om uit te kiezen. Grote keukentegels zien we steeds meer, en dat is logisch want ze zorgen voor weinig voegen. Denk bijvoorbeeld aan een grote keukentegel in betonlook, een trend van nu! Kleine keukentegels worden vaak gekozen voor een landelijke sfeer. In onze showroom kunt u zowel kleine als grote formaten bezichtigen.

Verschillende soorten keukentegels

Met waaltjes/klinkers in huis creëert u een nostalgische uitstraling, bijvoorbeeld in de woonkamer, de keuken, de bijkeuken of in de hal. Wij hebben een prachtig assortiment in 6 kleuren beschikbaar, en zelfs de kleur van de voeg kan worden gekozen. Wilt u een wat speelser effect in de keuken? Kies dan voor mozaïektegels, die vaak worden gecombineerd met keramische tegels of natuurstenen wandtegels boven het keukenblad.

Keukentegels wand en keukentegels vloer

Keukentegels op de vloer kunnen mooi worden gecombineerd met tegels bij de achterwand van uw keuken. Beide keukentegels zijn beschikbaar in veel verschillende soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een mooi contrast tussen de keukentegels op de vloer en op de wand. Of kies juist voor dezelfde tegel wat voor rust kan zorgen in uw keuken. Dit is vaak het geval in een moderne keuken, wat zorgt voor een strakke look. Laat u inspireren door de mogelijkheden!

Showroom vol inspiratie

In onze showroom kunt u inspiratie opdoen, waar wij u graag helpen om de perfecte keukentegel te vinden. Kom langs en laat u verrassen door ons aanbod wat wij presenteren: Portugese tegels badkamer, badkamer tegels van natuursteen, mozaïek badkamertegels en nog veel meer. Bij Steenbergen tegels Veenendaal bent u op het juiste adres!