Portugese tegels badkamer

Portugese tegels in uw badkamer? Een uitstekende keuze! Dit zorgt voor een unieke stijl. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder alvast de foto's of kom langs in onze showroom waar we u alles kunnen laten zien! Wij hebben zowel Portugese wandtegels als Portugese vloertegels voor in uw badkamer in verschillende patronen.

Bekijk meer Portugese tegels

Bekijk onze projecten waar we Portugese tegels badkamer hebben toegepast

Keramische Portugese tegels badkamer

Hoewel Portugese tegels voornamelijk bekend zijn als Portugese cementtegels, zien we de afgelopen jaren steeds vaker dat er gekozen wordt voor Portugees keramiek. Deze keramische vloertegels zijn namelijk onderhoudsvriendelijkheid. Cementtegels zijn erg gevoelig voor vlekken en krassen. Keramische Portugese tegels zijn dat echter niet. Door de eenmalige behandeling met een impregneermiddel zijn de tegels bovendien waterdicht. Dit maakt dat Portugese badkamertegels speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in natte ruimtes en gemakkelijk schoon te houden zijn.

Uw badkamer zult u in de meeste gevallen op blote voeten betreden. In dit geval heeft een badkamervloer met de keramische variant veel minder te verduren dan een soortgelijke tegelvloer in een gang of keuken. De Portugese vloertegels voor de badkamer zijn zeer duurzaam. Om die reden gaan ze dan ook jarenlang mee.

Portugese vloertegels en wandtegels badkamer

U kunt de tegels zowel op uw vloer als uw wand toepassen. Portugese vloertegels zijn daarmee uitermate geschikt voor badkamers. Ze geven uw badkamer een speelse en unieke uitstraling. De meeste vloertegels kunnen ook gebruikt worden als wandtegel. Een andere mooie combinatie is echter een effen wandtegel in dezelfde kleurstelling. Dit creëert een wat rustigere uitstraling. Ook andersom is mogelijk. U kiest dan voor een badkamer met Portugese wand en combineert deze met een rustigere effen tegel voor op de vloer.

Formaten Portugese badkamertegels

Portugese badkamertegels hebben we in alle kleuren, patronen, vormen en maten. Onze keramische tegels hebben een mooie matte uitstraling. Ze zijn namelijk geperst en niet geglazuurd. De badkamertegels komen veel voor in de maten 20×20 cm. We hebben echter ook de meer exclusievere maten zoals bijvoorbeeld 15×15 cm en 14×14 cm, of 10x10.

Kom langs in onze showroom

Wilt u uw badkamer voorzien van Portugese tegels? Neem een foto mee van uw project en een bouwtekening. Dan kunnen we samen kijken welke tegels het beste passen bij uw persoonlijke wensen.

Bekijk al onze Portugese tegels

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen