Bricks 2.0 - Gezaagde waaltjes voor in huis

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Waaltjes binnen in huis (ook wel Bricks genoemd) zijn een echte woontrend op dit moment. De gezaagde Bricks 2.0 klinkers voor in huis zorgen voor een nostalgische uitstraling. In combinatie met een moderne keuken kunt u een prachtig contrast creëren. Ons aanbod is groot: u kunt kiezen uit maar liefst acht verschillende kleuren. En zelfs de kleur van de voeg kunt u zelf bepalen! Ook Bricks 2.0 waaltjes kopen? Kom bij ons langs, wij hebben een showroom vol inspiratie, waar u alle Bricks 2.0 waaltjes kunt zien.

Levertijd Bricks 2.0: gezien de grote vraag naar onze gezaagde waaltjes moet u rekening houden met 4 tot 6 weken levertijd na opdracht

KOM inspiratie opdoen in onze showroom

Gebakken klinkers (waaltjes 2cm dik)

U kent ze vast wel van vroeger: oude Hollandse straatstenen. In oude steden zijn ze soms nog te vinden. Een waaltje is een Nederlands gebakken klinker. De oude stenen zijn nageboots uit de jaren '30-40 en worden op maat gezaagd, meestal 2 centimeter dik. Op deze manier zijn ze goed te verlijmen. Met deze waaltjes kunt u een warme en karakteristieke sfeer creëren wat uitstekend past bij een combinatie van landelijk en industrieel wonen: dé woontrend van nu.

Gebakken waaltjes in huis

In keukens komen ze vaak prachtig tot hun recht, maar ook in de hal kunnen de klinkers gelijk de aandacht trekken. De oud nagebootste waaltjes voor binnen zijn warmtegeleidend en daarom goed geschikt bij vloerverwarming. De stenen nemen de warmte gemakkelijk op en houden deze vervolgens goed vast.

Waaltjes vloer binnen div. kleuren

De gezaagde waaltjes zijn leverbaar in verschillende kleuren:

  • waaltjes grijs
  • waaltjes beige
  • waaltjes antraciet
  • rode waaltjes (div. tinten)
     

Met deze waaltjes kunt u een unieke vloer realiseren die helemaal aansluit op uw wensen! De voegkleur, voegbreedte en het legverband kunt u helemaal zelf bepalen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de waaltjes te plaatsen in een visgraatmotief, wat zorgt voor een speels effect.

Hieronder een aantal kleuren uit ons assortiment (de stenen links en rechts op de foto zijn hetzelfde, echter met een andere voegkleur).

Dommelstroom

Dommelstroom 2cm_0.jpg               

Lingestroom

Lingestroom 2cm_0.jpg

Maasstroom

Maasstroom 2cm_0.jpg

Rijnstroom

Rijnstroom 2cm (1)_0.jpg

Vechtstroom

Vechtstroom 2cm_0.jpg

Scheldestroom

Scheldestroom 2 cm (1)_1_0_0.jpg

Zaanstroom (deze tint kan helaas niet doorgelegd worden naar buiten)

123_0.jpg

 

 

Getrommelde waaltjes

Getrommelde waaltjes zijn kunstmatig verouderd in een centrifuge. Bij dit centrifugaal proces breken er kleine stukjes steen af van de randen waardor er een steen ontstaat met een oud uiterlijk. 

Oude waaltjes binnen in uw huis zijn een duurzame keuze, het is een product dat niet verkleurt. Daarnaast hoeft u de waaltjes niet te onderhouden. Wilt u ook een authentieke sfeer in huis creëren met waaltjes? Wij helpen u hier graag mee!

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. We hebben een showroom waar veel van onze tegels bezichtigd kunnen worden. 

BeZOEK onze SHOWROOM

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Heeft u vooraf een vraag? Bel ons dan gerust. Wilt u langs komen in onze showroom? Wij zitten midden in het land. 

neem contact met ons op