Waaltjes als keukenvloer in een woonhuis in Elst

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Niet zomaar een vloer, maar echte gebakken klinkers in huis leggen. Het kan! Of het nu gaat om de vloer in de keuken, de badkamer, de hal of de woonkamer: waaltjes geven elk interieur een exclusieve uitstraling. In dit woonhuis in Elst zijn de authentieke waaltjes in huis gehaald als keukenvloer. Binnenbestrating is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en natuurlijk ontzettend mooi! Bekijk de foto's voor het mooie resultaat. 

Bekijk meer waaltjes

Of

Bezoek onze showroom

Klik op de foto voor een vergrote weergave

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. orsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek.

Over steenbergen