Hexagon vloertegels en Hexagon wandtegels

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Hexagon tegels kopen? De trendy tegels bestaan al jaren, maar zien we de afgelopen jaren weer terugkomen in alle interieurtrends. Hexagon tegels zorgen voor een speels en levendig effect en in combinatie met andere materialen kunt u een prachtig effect creëren. Wilt u inspiratie? Kom dan langs in onze showroom, wij helpen u graag!

Hexagon vloertegels en hexagon wandtegels

Een hexagon is een zeshoek, ook wel een honingraat genoemd wordt. Het is een natuurlijk patroon dat prachtig kan staan in een ruimte waar veel aardetinten zijn. De hexagon tegels geven een ruimte een elegante en speelse touch.

Met hexagon tegels kunt u een bijzonder effect creëren op verschillende manieren. Licht bijvoorbeeld een wand uit in de badkamer met de hexagon tegels of betegel een complete vloer met de zeshoekige tegeltjes. met hexagon tegels maakt u de mooiste combinaties. Hexagon tegels kunt u in verschillende ruimtes plaatsen: hexagon tegels badkamer of hexagon tegels keuken.

Hexagon vloertegels

Hexagon tegels zijn goed te combineren. Omdat de tegel best druk is, kan er een mooi contrast worden veroorzaakt in combinatie met een tegel die wat rustiger is. Ook de combinatie met andere materialen kan vaak een prachtig effect veroorzaken. Vindt u het lastig om te bepalen met wat u de tegels moet combineren? In onze showroom kunt u inspiratie opdoen, waar wij u graag verder helpen!

Bezoek onze showroom

De hexagon tegels zijn er in verschillende kleuren, waaronder:

  • hexagon tegels wit
  • hexagon tegels grijs
  • hexagon tegels zwart
  • hexagon tegels groen
  • hexagon tegels marmer

Een tegel van Steenbergen past overal.

Door de jaren heen hebben wij al verschillende mooie projecten mogen realiseren. Van gezaagde waaltjes tot en met grote keramische tegels van 120 x 120. 

Bekijk al onze projecten

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels? 

Over steenbergen