Woonkamer

In de woonkamer wilt u het liefst een vloer die ruimte geeft om op te leven. Een warme vloer. Makkelijk, comfortabel en schoon. Die er prachtig uitziet, ook na jaren. Waarop kinderen kunnen spelen zonder dat u bang hoeft te zijn voor krassen. Waar naaldhakken of een omgevallen glas wijn geen vervelende sporen nalaten. Om deze verschillende redenen wordt er vaak gekozen voor een duurzame keramische tegelvloer.

Laat u inspireren in onze showroom

Keramische tegels woonkamer

Keramische tegels zijn beschikbaar in verschillende looks, waaronder houtlook tegels woonkamer, betonlook tegels woonkamer en natuursteen tegels woonkamer. Keramische tegels kunnen moeilijk een beschadiging oplopen, doordat ze hard gebakken zijn. Er kan worden gekozen voor hoogglans tegels of voor een matte vloer. Op plaatsen waar veel gelopen wordt verliezen hoogglans tegels vaak op den duur hun glans omdat de toplaag slijt. Dit kan met onderhoud wel weer herstelt worden maar het is een wel een punt om bij stil te staan. Matglans of matte tegels vergen geen onderhoud.

Woonkamer tegels vloerverwarming

Vloerverwarming op de tegels in de woonkamer wordt vaak gekozen. Het is de ruimte in huis waar u de meeste tijd doorbrengt en vooral zittend. De vloerverwarming verwarmt van onderaf waardoor uw gehele woonkamer wordt verwarmd. Het is in vergelijking met radiatoren goedkoper, want bij een radiator moet moet u harder stoken om het op zit niveau een comfortabele temperatuur te hebben.

Wandtegels woonkamer

Tegenwoordig wordt er ook steeds vaker gekozen voor wandtegels in de woonkamer.Allerlei structuren, vormen en kleuren zijn toepasbaar. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Kom langs in onze sfeervolle showroom in De Klomp! De koffie staat al klaar.

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen