Interesse?

Maak een afspraak!

Showroom vloertegels en wandtegels

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in het karakteristieke pand van de voormalige 'Cooperatie De Klomp'. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. We hebben onze showroom aangekleed met wat huiselijke elementen voor een aangename sfeer. De huiselijke inrichting vormt een mooi contrast met de industriële omgeving. Dit maakt de showroom een bron van inspiratie voor de consument maar ook zeker voor de interieur stylisten. Het is in een ongedwongen sfeer fijn vertoeven tussen onze wand- en vloertegels. Wij heten u van harte welkom! (de koffie is uiteraard gratis).

600m² aan voorbeeldvloeren

In onze showroom hebben wij grote voorbeeldvloeren van minimaal 180x240. Dit geeft een goed beeld van de vloertegels. Gezien de vloertegels steeds meer tekening hebben en de vloertegels steeds groter worden is het noodzakelijk een groter oppervlakte te zien alvorens er een keuze gemaakt kan worden.

Uitbreiding showroom

Vanaf medio Februari 2019 beschikken wij over 1000m² showroom. Vanaf November gaan wij naast de begane grond en souterrain de eerste verdieping (400m²) omvormen tot showroom!

Bezoek onze showroom

DSC_1151 (Medium).JPG

Steenbergen_Showroom-001 (Medium).jpg

Steenbergen_Showroom-003 (Medium).jpg

Steenbergen_Showroom-010 (Medium).jpg

Steenbergen_Showroom-048 (Medium).jpg

Steenbergen_Showroom-027 (Medium).jpg

DSC_1205 (Medium).JPG

DSC_1260 (Medium).JPG

Een tegel van Steenbergen past overal.

 

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

 

Over steenbergen