Keukentegels wand

Inspiratie nodig voor uw keukentegels wand? Uw keuken is de plek om gezellig bij te praten na en lange dag. Het is de plek waar iedereen samenkomt. In de keuken kunt u uw eigen stijl goed naar voren laten komen. Wij hebben een groot aanbod keukentegels voor uw keukenwand. 

Bezoek onze showroom

Keukentegels wand? Kies voor Steenbergen Veenendaal!


De keuken is vaak de eye-catcher van uw woning. U kunt kiezen voor heel veel verschillende keukentegels voor uw wand en vloer. De verschillende tegels, zullen zorgen voor verschillende stijlen. 

Weet u nog niet goed welke keukentegels u het beste kunt kopen? Of vindt u het lastig om te bedenken wat er mooi zou staan in uw keuken? Onze experts helpen u graag. Kom langs in onze showroom!

Daarom kiest u voor Steenbergen!

- Een groot assortiment aan vloer- en wandtegels (1000 m2)
- Persoonlijk en deskundig advies
- Gelegen in Midden-Nederland
- Jarenlange kennis en ervaring
- 1e keus kwaliteit
- Hoge service

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen