Castle stones alternatief / imitatie: De Cera stones (kloostertegels)

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Maak kennis met onze Cera-stones keramische vloertegels: hét alternatief op Castle Stones Dalle en Loft vloeren. De tegels zijn niet te onderscheiden van de originele castle stones. De uitstekende imitatie van de natuurstenen vloeren geven die authentieke uitstraling waar u naar op zoek bent. De collectie is de zien in onze showroom!

Bezoek onze showroom

Castle stones alternatief: Cera-stones (kloostertegels)

De unieke Cera-stones keramische tegels zijn het alternatief op de Castle Stones en natuurstenen vloeren. Wilt u een woonkamer of keuken met een landelijke vloer en authentieke uitstraling, maar met het gemak van keramische tegels? De Cera-stones vloeren zijn dan het beste alternatief op de Castle stones vloeren. De Cera-stones zijn tijdloos, gaan levenslang mee en geven een landelijke uitstraling aan uw vloer waar u nooit op uitgekeken raakt. Er zijn vier diverse soorten:

 • Cera-stones Nature (handgekapt)
 • Cera-stones Castle (handgekapt)
 • Cera-stones Loft
 • Cera-stones Linea.

 

Elke serie heeft zijn eigen karakter, met een prachtige historische uitstraling.

Waarom Cera-stones?

 • Uitstekend alternatief voor Castle stones, Bourgondische dallen of natuurstenen tegels
 • Keramisch product
 • Duurzaam product
 • Slijtvast
 • Kleurvast
 • Geen opname van vloeistoffen
 • Ideaal met vloerverwarming
 • Geen kleurverschil ten opzichte van showroomvloer (zoals voor kan komen bij echte natuurstenen vloeren)
 • Makkelijk te verwerken
 • In elke ruimte toepasbaar

 

Cera-stones castle prijzen

De prijzen van Cera-stones vloeren zijn per serie verschillend, de serie Nature en Castle liggen op het niveau van 1e keus Belgisch hardstenen vloeren. De series Loft en Lineao zijn goedkoper, omdat deze series geen handgekapte bewerking hebben.

De prijs voor het verwerken van de Cera-stones tegels is eveneens goedkoper t.o.v. de originele Castle stone natuursteen vloeren. Wanneer u kiest voor het alternatief van de Castle stone, dan bent u veelal voordeliger uit. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvangt de prijs zo snel mogelijk!

Neem contact op

Levertijden

De series Nature en Castle hebben een levertijd van 5 tot 6 weken na opdracht, de series Loft en Linea 2 tot 4 weken, mits voorradig bij de fabriek in Italië. 

Keramische castle stones vloer, met de uitstraling van echte antieke natuurstenen vloer

Cera-stones, ook wel kasteelvloeren, zijn een antwoord op de vraag die wij vaak kregen. Het gemak van een keramische tegelvloer met de uitstraling van echte antieke natuurstenen vloeren of vloeren zoals de echte Bourgondische dallen of Castle Stones. Veelal zijn echte natuurstenen vloeren gevoeliger voor krassen, slijtage en verkleuring, aan de andere kant kan dit als ‘doorleefd’ worden beschouwt. Ook wanneer er bijv. wijn op de vloer gemorst wordt geeft dit vlekvorming.

De Cera-stones is een keramisch product, keramiek heeft de eigenschappen dat het niet verkleurd, vrijwel niet slijt en geen opname heeft van vloeistoffen. Makkelijk is ook het onderhoud, met lauw water dweilen en af en toe een scheutje natuur- of schoonmaakazijn om bacteriën tegen te gaan.

Nog veel meer inspiratie in onze showroom!

Nieuwsgierig geworden naar onze tegels? Bezoek onze showroom! Hier hebben we nog veel meer tegelsoorten, zoals: hexagon tegelsPortugese tegelscastle stonesvloertegels houtlookmarmerlook tegelsvloertegels 120 x 120.

In onze showroom vind u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf.  In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen