Castle stones alternatief / imitatie: De Cera stones (kloostertegels)

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Wilt u een woonkamer of keuken met een landelijke vloer en authentieke uitstraling maar met het gemak van keramische tegels? Maak kennis met onze Cera-stones keramische vloertegels: Hét alternatief op Castle Stones Dalle en loft vloeren. De Cera-stones vloeren zijn tijdloos, gaan levenslang mee en geven een landelijke uitstraling aan uw vloer waar u nooit op uitgekeken raakt. De unieke Cera-stones keramische tegels zijn hét alternatief op de originele Castle Stones. De tegels zijn een uitstekende imitatie van de natuurstenen vloeren zoals antiek Belgisch hardsteen of Bourgondische dallen.

Bezoek onze showroom

Castle stones alternatief: Cera-stones (kloostertegels)

De unieke Cera-stones keramische tegels zijn het alternatief op de Castle Stones en natuurstenen vloeren zoals antiek Belgisch hardsteen of Bourgondische dallen. Wilt u een woonkamer of keuken met een landelijke vloer en authentieke uitstraling maar met het gemak van keramische tegels? Maak kennis met onze Cera-stones keramische vloertegels: Hét alternatief op Castle Stones Dalle en loft vloeren. De Cera-stones vloeren zijn tijdloos, gaan levenslang mee en geven een landelijke uitstraling aan uw vloer waar u nooit op uitgekeken raakt.

Er zijn vier diverse soorten:

 • Cera-stones Nature (handgekapt)
 • Cera-stones Castle (handgekapt)
 • Cera-stones Loft
 • Cera-stones Linea.

  Elke serie heeft zijn eigen karakter, met een prachtige historische uitstraling.

 

Het gemak van een keramische castle stones vloer, met de uitstraling van echte antieke natuurstenen vloer

Cera-stones, ook wel kasteelvloeren, zijn een antwoord op de vraag die wij vaak kregen. Het gemak van een keramische tegelvloer met de uitstraling van echte antieke natuurstenen vloeren of vloeren zoals de echte Bourgondische dallen of Castle Stones. Veelal zijn echte natuurstenen vloeren gevoeliger voor krassen, slijtage en verkleuring, aan de andere kant kan dit als ‘doorleefd’ worden beschouwt. Ook wanneer er bijv. wijn op de vloer gemorst wordt geeft dit vlekvorming. De Cera-stones is een keramisch product, keramiek heeft de eigenschappen dat het niet verkleurd, vrijwel niet slijt en geen opname heeft van vloeistoffen. Makkelijk is ook het onderhoud, met lauw water dweilen en af en toe een scheutje natuur- of schoonmaakazijn om bacteriën tegen te gaan.  

 

Waarom cera-stones?

 • Uitstekend alternatief voor Castle stones, Bourgondische dallen of natuurstenen tegels
 • Keramisch product
 • Duurzaam product
 • Slijtvast
 • Kleurvast
 • Geen opname van vloeistoffen
 • Ideaal met vloerverwarming
 • Geen kleurverschil ten opzichte van showroomvloer (zoals voor kan komen bij echte natuurstenen vloeren)
 • Makkelijk te verwerken
 • In elke ruimte toepasbaar

 

Prijzen cera-stones Castle

Het prijsniveau van de Cera-stones vloeren is per serie verschillend, de serie Nature en Castle liggen op het niveau van 1e keus Belgisch hardstenen vloeren, maar de Castle Stones prijzen liggen hoger t.o.v. de Cera-stones. Ook het verwerken van echt natuursteen of Castle stone vloeren is duurder dan de Cera-stones. De series Loft en Linea liggen qua prijsniveau lager gezien deze series geen handgekapte bewerking hebben ondergaan. Vraagt u vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Levertijden

De series Nature en Castle hebben een levertijd van 5 tot 6 weken na opdracht, de series Loft en Linea 2 tot 4 weken, mits voorradig bij de fabriek in Italië. 

Een tegel van Steenbergen past overal.

Wij hebben een zeer breed aanbod van keramische tegels welke in elk te bedenken stijl wel toe te passen zijn. Van kleine tegels tot zeer grote tegels, kwaliteitstegels die niet alleen trendy, kleurrijk, onderhoudsvriendelijk en comfortabel zijn, maar die ook uw leefomgeving een prachtige uitstraling geven, Steenbergen Tegels heeft het allemaal. Ons assortiment bestaat veelal uit Italiaanse tegels.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen het uitgangspunt. Breng een bezoek aan onze sfeervolle showroom in Veenendaal de Klomp. 1000m2 meter aan voorbeelden van tegelvloeren en tegelwanden met houtlook tegels, betonlook tegels, natuursteenlook tegels en nog meer! Te veel keus? Wij helpen je op weg en geven je een gedegen advies.

Over steenbergen