Cera-stones Castle showroom

Cera-stones Castle is een tegelconcept van keramische vloertegels met een robuust en authentiek karakter die in wildverband gelegd wordt. De inspiratie van de Cera-stones komt oorspronkelijk uit de Franse Bourgogne, nagebootst van vloeren in monumentale gebouwen, kerken en kloosters.  

De Cera-stones zijn Full-body/Body-color keramische vloertegels. Keramiek heeft de eigenschappen dat het extreem slijtvast en kleurvast is. Ook neemt het geen vloeistoffen op, bijv. rode wijn morsen is geen probleem!  

In onze showroom vind u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf.  In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen