Woonkamer

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

In de woonkamer wilt u het liefst een vloer die ruimte geeft om op te leven. Een warme vloer. Makkelijk, comfortabel en schoon. Die er prachtig uitziet, ook na jaren. Waarop kinderen kunnen spelen zonder dat u bang hoeft te zijn voor krassen. Waar naaldhakken of een omgevallen glas wijn geen vervelende sporen nalaten. Om deze verschillende redenen wordt er vaak gekozen voor een duurzame keramische tegelvloer.

Laat u inspireren in onze showroom

Keramische tegels woonkamer

Keramische tegels zijn beschikbaar in verschillende looks, waaronder houtlook tegels woonkamer, betonlook tegels woonkamer en natuursteen tegels woonkamer. Keramische tegels kunnen moeilijk een beschadiging oplopen, doordat ze hard gebakken zijn. Er kan worden gekozen voor hoogglans tegels of voor een matte vloer. Op plaatsen waar veel gelopen wordt verliezen hoogglans tegels vaak op den duur hun glans omdat de toplaag slijt. Dit kan met onderhoud wel weer herstelt worden maar het is een wel een punt om bij stil te staan. Matglans of matte tegels vergen geen onderhoud.

Woonkamer tegels vloerverwarming

Vloerverwarming op de tegels in de woonkamer wordt vaak gekozen. Het is de ruimte in huis waar u de meeste tijd doorbrengt en vooral zittend. De vloerverwarming verwarmt van onderaf waardoor uw gehele woonkamer wordt verwarmd. Het is in vergelijking met radiatoren goedkoper, want bij een radiator moet moet u harder stoken om het op zit niveau een comfortabele temperatuur te hebben.

Wandtegels woonkamer

Tegenwoordig wordt er ook steeds vaker gekozen voor wandtegels in de woonkamer.Allerlei structuren, vormen en kleuren zijn toepasbaar. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Kom langs in onze sfeervolle showroom in De Klomp! De koffie staat al klaar.

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. orsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek.

Over steenbergen