Vloerverwarming tegels

Binnenkort vloerverwarming en tegels laten leggen? Een goede keuze! Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming, omdat dit echt het hoogste comfort biedt. Door vloerverwarming onder tegels te plaatsen wordt een ruimte veel gelijkmatiger verwarmd, wat comfortabeler is. Vloerverwarming biedt veel voordelen ten opzichte van radiatorverwarming.

Kom langs in onze showroom 

Verschillende soorten tegels vloerverwarming

Keramische tegels en vloerverwarming zijn een perfecte combinatie. De tegels werken niet, en gaan dus niet scheuren. Ook hebben keramische tegels een lage warmteweerstand wat ervoor zorgt dat het een hele goede geleider is. De kwaliteit van de ondergrond en de manier waarop de tegels worden verlijmd speelt wel een belangrijke rol.

Verschillende voordelen

De opbouw van warmte gaat van de vloer naar het plafond, op leefhoogte is de temperatuur dus het aangenaamst. Ook is het plaatsen van vloerverwarming energiebesparend: de temperatuur kan maar liefst 1 a 2 graden lager ingesteld worden.

Wanneer kan de vloerverwarming aan, na het tegels leggen?

Wij adviseren om na een week of vijf/zes na het plaatsen van de tegels de temperatuur langzaam op te bouwen. In onderstaand PDF vindt u het uitgebreide opstookprotocol vloerverwarming tegels.

Vloerverwarming opstarten tegels

/sites/default/files/assets/images/Opstookprotocol vloerverwarming.pdf

Tegelvloer met vloerverwarming prijs

Met vloerverwarming komt u bij de meest ideale temperatuurverdeling in een woon- en werkomgeving. Omdat de verwarming in huis minder hoog wordt opgestookt, kunnen daar flinke kosten mee worden bespaard. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een tegelvloer met vloerverwarming? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen