Vloerverwarming tegels

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Binnenkort vloerverwarming en tegels laten leggen? Een goede keuze! Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming, omdat dit echt het hoogste comfort biedt. Door vloerverwarming tegels wordt een ruimte veel gelijkmatiger verwarmd, wat comfortabeler is. Vloerverwarming gaat samen met zowel natuursteen als keramische tegels en biedt veel voordelen ten opzichte van radiatorverwarming.

Kom langs in onze showroom 

Verschillende soorten tegels vloerverwarming

Keramische tegels en vloerverwarming zijn een perfecte combinatie. De tegels werken niet meer, en gaan dus niet scheuren. Ook hebben keramische tegels een lage warmteweerstand wat ervoor zorgt dat het goede geleider is. De kwaliteit van de ondergrond en de manier waarop de tegels worden verlijmd speelt wel een belangrijke rol.

Verschillende voordelen

De opbouw van warmte gaat van de vloer naar het plafond, op leefhoogte is de temperatuur dus het aangenaamst. Ook is het plaatsen van vloerverwarming energiebesparend: de temperatuur kan maar liefst 1 a 2 graden lager ingesteld worden.

Wanneer vloerverwarming aan na tegels leggen?

Wij adviseren om na een week of vijf/zes na het plaatsen van de tegels de temperatuur langzaam op te bouwen. In onderstaand PDF vindt u het uitgebreide opstookprotocol vloerverwarming tegels.

Vloerverwarming opstarten tegels

https://www.uzin.nl/fileadmin/user_upload/UZ_NL_UZIN_NL/Knowhow/Technis…

Tegelvloer met vloerverwarming prijs

Met vloerverwarming komt u bij de meest ideale temperatuurverdeling in een woon- en werkomgeving. Omdat de verwarming in huis minder hoog wordt opgestookt, kunnen daar flinke kosten mee worden bespaard. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een tegelvloer met vloerverwarming? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

In onze showroom vind u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf.  In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen