Toilet

Het toilet is de plek in huis waar u prachtig kunt spelen met de verschillende tegels. Denk aan mozaïek tegels toilet of portugese tegels toilet. De tijd van saaie witte tegels aan de wand en geblokte grijze of donkerrode vloertegels is voorbij. Wij hebben heel veel prachtige mogelijkheden waarmee u uw badkamer tot een sfeervolle ruimte maakt.

Bekijk ons aanbod in de showroom

Portugese tegels toilet

Met Portugese tegels kunt u een prachtige antieke stijl creëren. Er is veel keus wanneer u kiest voor Portugese tegels: er zijn veel unieke motieven. De tegels zijn zowel op de wand als op de vloer toe te passen en het gebruiksgemak van de tegels is groot. Het betegelen van de wand in het toilet wordt steeds vaker gedaan. Op zoek naar inspiratie? Kom bij ons langs en kijk hoe de tegels toe te passen zijn op verschillende manieren.

Houtlook tegels toilet

Kiest u voor houtlook tegels in het toilet? Dan kunt u een sfeervolle, natuurlijke en eigentijdse look creëren. Wij hebben verschillende houtlook tegels. U kunt kiezen uit verschillende maten, kleuren en patronen. 

Mozaïek tegels toilet

Bijna elk huis in Nederland heeft een betegeld toilet. Met tegels aan de wand en op de vloer houd u het toilet hygiënisch. Tegels zijn makkelijk schoon te houden en te onderhouden. Er zijn veel mogelijkheden om het toilet tot een sfeervolle ruimte te maken.

Toilet tegels prijs

Om de prijs hoeft u het niet te laten. Zeker bij zo weinig oppervlakte kunnen de tegels worden gekozen die u het allermooiste vindt. Bij het bepalen van de tegels voor u toilet kunt u uw persoonlijke smaak laten zien. De toilet tegels zijn op veel verschillende manieren te combineren en zo kunt u een prachtig effect creëren.